Οι Μπητλς σε ηλεκτρονικό παιχνίδι (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ)

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

beatlesgame_8233455b.jpgΟ Πολ Μακάρτνεϊ και ο Ρίνγκο Σταρ, τα δύο εναπομείναντα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος των Μπητλς, εμφανίστηκαν μαζί στο Λος Άντζελες για να παρουσιάσουν ένα καινούργιο βίντεο παιχνίδι που θα παρέχει τη δυνατότητα στους παίκτες να αναβιώνουν τις θρυλικές εμφανίσεις του τετραμελούς μουσικού συγκροτήματος.

Ο Μακάρντεϊ και ο Σταρ πραγματοποίησαν μια γρήγορη εμφάνιση στην εμπορική σύνοδο Ε3 για τα βίντεο παιχνίδια, ενώ οι παριστάμενοι τούς υποδέχθηκαν με εξαιρετικό ενθουσιασμό. Η Γιόκο Ονο και η Ολίβια Χάρισον, οι χήρες των Τζον Λένον και Τζορτζ Χάρισον, ήταν και εκείνες παρούσες στην εκδήλωση.

Το παιχνίδι με τον τίτλο "The Beatles: Rock Band" θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο στις 9 Σεπτεμβρίου. Το συγκρότημα δεν επιτρέπει την ψηφιοποίηση των τραγουδιών του και το ελεύθερο "κατέβασμα" μέσω του διαδικτύου ή τη χρήση τους ως iTunes.

Ο Μακάρτνεϊ και ο Σταρ εμφανίστηκαν και τραγούδησαν μαζί τον Απρίλιο σε μια φιλανθρωπική συναυλία στη Νέα Υόρκη, αλλά είχαν να πραγματοποιήσουν κοινή εμφάνιση από το 1970 που διαλύθηκε το συγκρότημα.

Το παιχνίδι είναι παραγωγή της εταιρίας Apple ltd. που έχει κυκλοφορήσει παρόμοια μουσικά παιχνίδια για το συγκρότημα των Aerosmith και τον Bon Jovi.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.