Αντώνης Ρέμος: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

remos_b.jpgΓια την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε ο Αντώνης Ρέμος, που θα εμφανιστεί στο club Reina στο πλαίσιο του Grand Prix της Formula 1. Λίγο πριν «πετάξει» για τη γειτονική χώρα, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star για την επίσκεψή του στη γειτονική χώρα και την αγάπη που τρέφει για την ταχύτητα, ενώ αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια και τον Σάκη Ρουβά.

«Έχω τη χαρά να συμμετέχω σε μία εκδήλωση που θα γίνει σε έναν καταπληκτικό χώρο στο Βόσπορο. Θα δώσουμε λίγο ελληνικό χρώμα στο τριήμερο και ελπίζω να περάσουμε καλά», είπε αρχικά ο Αντώνης, ενώ εν συνεχεία, ερωτηθείς για τη σχέση του με τα αυτοκίνητα, τόνισε: «Όλοι οι άντρες αγαπάνε την ταχύτητα. Μας αρέσει να ανεβαίνει η αδρεναλίνη μας».

Αναφορικά με τα επαγγελματικά του σχέδια, ο τραγουδιστής επισήμανε ότι «για τον χειμώνα η συνταγή θα είναι η ίδια, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις». Παράλληλα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την ελληνική παρουσία στη Eurovision, λέγοντας πως «το νούμερο 7 είναι για πολλούς το τυχερό τους οπότε μπορεί να είναι έτσι και για τον Σάκη».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.