Mad Awards: Ακύρωσε την εμφάνισή της η Βανδή;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

vandi_b.jpgΠριν καλά-καλά χαρούν οι μουσικόφιλοι για τo ευχάριστο νέο περί κοινής παρουσίας Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή στα φετινά Mad Video Music Awards, ήδη έκαναν την εμφάνισή τους φήμες για απόσυρση της τελευταίας από τον μουσικό θεσμό.

Τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει είναι δύο. Κάποιοι λένε ότι η γνωστή τραγουδίστρια δεν προλαβαίνει λόγω φόρτου εργασίας, καθώς θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μαζί με τους «Going Through», ενώ άλλοι πάλι ισχυρίζονται πως ο λόγος είναι η παρουσία της Άννας Βίσση στη σκηνή των βραβείων κι άλλα τέτοια κλασικά και… αναμενόμενα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, πάντως, όχι μόνο η Δέσποινα θα δώσει το «παρών», αλλά θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της τραγούδι, που έχει γράψει για εκείνη ο Φοίβος. Αν θα επιβεβαιωθούν, μένει να το δούμε!

Κατά τα άλλα, να σημειώσουμε ότι καλλιτέχνιδα τρέχει και δεν… φτάνει τον τελευταίο καιρό, καθώς ετοιμάζεται από μέρα σε μέρα να μετακομίσει στο καινούριο της σπίτι στο Κεφαλάρι. Πέρα από τις επαγγελματικές, υπάρχουν λοιπόν και οι προσωπικές υποχρεώσεις…

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ki omos i despina tha einai sta mad.!!

valia
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.