Αλεξάντερ Ρίμπακ: «Αν μπορούσα, θα βρισκόμουν συνέχεια Ελλάδα...»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

alexander_rybak_8234566b.jpgΚοντεύει μήνας από τη νίκη του στη Eurovision, ωστόσο ο Αλεξάντερ Ρίμπακ φαίνεται πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που κατάφερε!

«Ειλικρινά, μου φαίνεται πολύ παράξενο. Ίσως όχι τόσο παράξενο, αλλά δύσκολο», είπε αρχικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town» ο Νορβηγός τραγουδιστής και εν συνεχεία συμπλήρωσε: «Δεν είχε σκοπό να γίνει διεθνές. Ήταν απλά ένα τραγούδι που έγραψα κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην εξοχή το προηγούμενο καλοκαίρι. Μου ήρθε ξαφνικά η μελωδία και δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το μυαλό μου. Στη συνέχεια σκέφτηκα "Γιατί να μη γράψω για την πρώτη μου αγάπη;". Αργότερα μου ήρθε και η ιδέα με τους χορευτές. Σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ ωραίο να το παρουσιάσουμε με αυτόν τον τρόπο. Για την ακρίβεια, είχα φανταστεί να το εντάξω σε ένα μιούζικαλ! Κάποια στιγμή όμως είπα στον εαυτό μου: "Του χρόνου δεν είναι η Eurovision στη Μόσχα;". Θα ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα αφού γνωρίζω τη γλώσσα τους, μιας και η καταγωγή μου είναι από τη Λευκορωσία. Πρώτα βέβαια έπρεπε να κερδίσω το νορβηγικό διαγωνισμό... αυτό ήταν το εύκολο! (γέλια)».

Ο 24χρονος καλλιτέχνης δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στη χώρα μας, επισημαίνοντας ότι «έρχομαι συνέχεια εκεί για διακοπές. Έχω πάει στη Λέσβο, στην Αθήνα, στην Κω και στην Κρήτη», ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε πως «αν είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, θα βρισκόμουν συνέχεια εκεί. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αφοσιωθώ πρώτα στη Σκανδιναβία και τη Ρωσία γιατί αυτή είναι η βάση μου. Η Ελλάδα, όμως, είναι η πιο ωραία χώρα».

Τέλος,  ο Νορβηγός είχε και για τον Σάκη Ρουβά έναν καλό λόγο να πει: «Μου αρέσει πάρα πολύ. Το βρίσκω φοβερό που έχει παραμείνει σταρ τόσο πολύ καιρό».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.