Πλούταρχος: «Η σχέση μου με τη Μαρία δεν είναι γήινη, είναι ουράνια»!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

ploutarxos_845_b.jpg«Ο έρωτας, το πάθος, η ζήλια, ο αλληλοσεβασμός και η αγάπη», είναι μερικά από τα συστατικά της σχέσης του με τη σύζυγό του Μαρία όλα αυτά τα χρόνια, σύμφωνα με τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει στο πλευρό του την ίδια γυναίκα από τα 23 του χρόνια (!), ωστόσο ο έρωτάς τους όχι μόνο δεν εξασθενεί, αλλά δυναμώνει ολοένα και περισσότερο μέρα με τη μέρα…

«Με τη γυναίκα μου έχουμε ξεκινήσει χωρίς να ξέρουμε πώς θα ξημερώσουμε. Δεν υπήρχε δραχμή, σάλιο. Υπήρχε όμως αγάπη και πίστη. Ακόμα και με ένα αναψυκτικό στα δύο, γελούσαμε, γιατί ήμασταν νέοι, υγιείς και δυνατοί. Η Μαρία είναι περίπτωση γυναίκας και σε αυτή οφείλω την ισορροπία μου. Σε ό,τι είμαι σήμερα, σε όλη αυτή την ισορροπία που έχω ως άνθρωπος, το μισό μερίδιο ανήκει στη Μαρία! Και εύχομαι πραγματικά όταν θα κάνουμε τον τελευταίο μας απολογισμό, να γυρίσω και να της πω: "Ξέρεις κάτι Μαράκι; Σε αυτή τη ζωή, που είναι πόλεμος, εμείς βγήκαμε νικητές. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα"», είπε αρχικά ο Πλούταρχος, μιλώντας στο περιοδικό «Big Fish».

«Υπάρχουν στιγμές που την κοιτάζω και σκέφτομαι πόσο όμορφη είναι, πόσο μοναδική είναι, πόσο τυχερός είμαι. Η σχέση μας δεν είναι γήινη. Είναι ουράνια», τόνισε ο τραγουδιστής, ενώ λίγο αργότερα παραδέχθηκε ότι όσον αφορά τους χαρακτήρες, δεν έχουν καμία σχέση: «Εγώ είμαι ο ονειροπόλος και ο αυθόρμητος, και η Μαρία η πλέον προσγειωμένη και λογική. Το χαλινάρι μου. Η γυναίκα της παλιάς σχολής που έβαζε πάνω από όλα την οικογένεια. Ίσως σε αυτό να έχει συμβάλει το ότι είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, αφού έχασε τη μητέρα της στα 8 της χρόνια. Ένα παιδί που πέρασε έντονα και δύσκολα και που στη δική της οικογένεια έδωσε και δίνει όσα δεν έζησε η ίδια».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.