Πέγκυ: «Τα τραγούδια που λέει η Θεοδωρίδου, εγώ τα είχα απορρίψει…»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

pegky_17495b.jpgΟυκ ολίγα «καρφιά» εξαπέλυσε η Πέγκυ Ζήνα με αποδέκτες τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Η γνωστή τραγουδίστρια τα είπε και πάλι ένα… χεράκι για τον στιχουργό, που το έχουμε εμπεδώσει πια για τα καλά ότι τον έχει άχτι (!), ενώ όσον αφορά τη συνάδελφό της ναι μεν ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει μεταξύ τους «ανοικτός πόλεμος», αλλά έριξε το φαρμάκι της λέγοντας ότι δεν ζηλεύει τα τραγούδια που της έγραψε ο Θεοφάνους, γιατί απλούστατα είναι από εκείνα που έχει απορρίψει (άουτς!).

«Ανοιχτός πόλεμος δεν υπήρξε ποτέ με τη Νατάσα. Υπήρχε ανάμεσα σε ανθρώπους από το δικό μου και το δικό της περιβάλλον», τόνισε αρχικά η Πέγκυ, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει αν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Θεοφάνους:

«Δεν περάσαμε πάρα πολύ καλά. Δεν ταιριάζουν οι χαρακτήρες μας. Και εκείνος άλλωστε το δήλωσε σε συνεντεύξεις και αφιερώματα ότι δεν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί μου. Αν θα μπορούσε να ξεχαστεί; Έχει τόσες αντιπάθειες, που είναι αδύνατο να είναι ξεχασμένος! Δεν βλέπετε τι γίνεται; Δεν υπάρχει περιοδικό, ραδιόφωνο και τηλεόραση που να μη βρίζει κάποιος τον Θεοφάνους! Για μένα είναι φοβερά ψυχοφθόρο να συνεργάζομαι μαζί του. Οι λόγοι είναι σοβαροί και προσωπικοί».

Όσα για το αν ζηλεύει τα κομμάτια που έχει γράψει ο στιχουργός για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πέγκυ επισήμανε: «Όχι, δεν τα ζηλεύω. Είναι τραγούδια που εγώ τα άφησα. Τα έχω δοκιμάσει όλα, υπάρχουν με τη φωνή μου. Δεν θέλω να είμαι άδικη και να πω ότι τα  απέρριψα. Κάποια από αυτά μου άρεσαν αρκετά. Τα τραγούδησα και περίμενα να έρθουν τα δύο-τρία δυνατά. Όμως, η επικοινωνία και η συνεργασία με τον Θεοφάνους στάθηκαν αδύνατες. Δεν ταιριάζουμε ως άνθρωποι, ως χημεία».

«Μεγάλη μου τιμή η πρόταση από Μητροπάνο»

Φυσικά, η αοιδός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επικείμενη συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο, για την οποία είπε: «Είναι ο πιο μεγάλος εν ζωή τραγουδιστής και ο πιο ροκ άνθρωπος που υπάρχει. Απόδειξη ότι δεν υπάρχει νεανικό σχήμα που να μην συμπεριλαμβάνει στο ρεπερτόριό του τραγούδια του. Είχα από τους ανθρώπους του μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας και αυτό το θεωρώ μεγάλη μου τιμή. Δεν υπάρχει όμως κάτι που μπορώ να ανακοινώσω ή να συζητήσω τώρα».

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Epitelous siga siga apokalyptetai....

Den ginetai na to paizeis mia zwh kalos... kapoia stigmh tha sou vgei o alithinos sou eautos...;-)

Pikroxolh No 2.....ta prwteia ta xei h synenteuksiazomenh..
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Twra pou tsepwse to xrima den ti noiazei pleon. Prin eixe k ton theofanous anagki k olous tous ypoloipous enw twra egine megali k trani. Me tetoia myala de nomizw na paei parapanw... Kati tetoia ta exoun kanei ki alloi k kateliksan spiti tous!!!

Koita pou egine magkas k i Zina pou tragoudage an pas me alli tha sou spasw to kefali!!!!!!

Mary
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.