Καλομοίρα: «Ο γάμος μου θα γίνει σίγουρα το 2010»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kalomoira_18489495b.jpgΤην πρόθεσή της να παντρευτεί εντός του 2010, αποκάλυψε η Καλομοίρα μέσω της εκπομπής «Πολύ Μπλα Μπλα». Η γνωστή τραγουδίστρια-παρουσιάστρια έχει πει το «ναι» εδώ και περίπου ένα χρόνο σε πρόταση γάμου του  αγαπημένου της, Γιώργου Μπουσάλη, αλλά η τελετή καθυστερεί λόγω κυρίως δικών της επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Το σίγουρο είναι ότι ο γάμος θα γίνει το 2010», τόνισε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα, που ακόμη δεν έχει αποφασίσει με τον σύντροφό της ποια θα είναι η ακριβής ημερομηνία της τελετής. Άλλωστε, ακόμη υπάρχει αρκετός καιρός…

Πέραν της προσωπικής της ζωής, η καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της σχέδια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μάλλον δύσκολα θα παρουσιάσει ξανά το «Big In Japan». Πιο συγκεκριμένα, για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε: «Περάσαμε πολύ ωραία, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω ξανά. Υπάρχουν και άλλα projects που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να εκφραστώ καλύτερα».

Όπως καταλάβαμε, αυτά τα «άλλα projects» μάλλον έχουν σχέση και πάλι με τον Alpha, καθώς η Καλομοίρα επισήμανε ότι πρόκειται να συναντηθεί με τους υπεύθυνους, προκειμένου να συζητήσει «διάφορα»

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.