Δ. Βανδή: «Δεν έχασε από τη Eurovision ο Σάκης»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

vandi_2_b.jpg«Ούτε του πρόσφερε κάτι ούτε του στέρησε κάτι η συμμετοχή του στη Eurovision. Πρώτος στο είδος του ήταν και πρώτος παραμένει», είπε, μεταξύ άλλων, για την παρουσία του Σάκη Ρουβά στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στο «ET Weekly». Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα μίλησε ακόμα τόσο για την περιοδεία της ανά την Ελλάδα, όσο και για τον Ντέμη Νικολαΐδη…

Πες μου τον αγαπημένο σου στίχο απ' τα καινούργια σου τραγούδια.
Ε... μμμ... Τι με ρωτάς τώρα! Το τραγούδι που ήδη είναι διαφορετικό σαν άκουσμα θα σου πω και δεν θα απομονώσω κάποιο στοιχείο του. Το «Υπάρχει ζωή και μετά από σένα». Όπως συνηθίζουμε με τον Φοίβο σε κάθε συνεργασία μας, θέλαμε να κάνουμε για άλλη μια φορά κάτι καινούργιο, που δεν το έχουμε δοκιμάσει ξανά. Να είναι μια διαφορετική πρόταση. Και ξέρεις πως ύστερα από 10 χρόνια συνεργασίας είμαστε σαν τα ζευγάρια που τα 'χουνε πει όλα και το να κάνεις το διαφορετικό είναι μια τόνωση. Εννοείται πως ζευγάρι είμαστε εμείς και ο κόσμος. Αυτός πρέπει να θέλγει, να γοητευτεί, να εκπλαγεί από το καινούργιο, το μη προβλέψιμο. «Υπάρχει ζωή και μετά από σένα» λοιπόν...

Ζηλεύεις καθόλου όταν ο Φοίβος δίνει τραγούδια του σε άλλες ή άλλους;
Όταν μ' αρέσουν πολύ, ναι. Μπορεί ακούγοντας ένα τραγούδι του να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω «Αχχχ! Τι ωραίο τραγούδι. Και εγώ θα το 'θελα». Το «ζηλεύω» όμως το χρησιμοποιούμε εμφατικά μόνον και μεταφορικά. «Ζηλεύω» όχι με την έννοια του φθόνου αλλά με τη χροιά του θαυμασμού στη δουλειά του.

Βραβεία Mad 2009. Συμμετέχεις και φέτος. Τι να περιμένουμε;
Θεωρώ πάντα πως τα βραβεία Mad είναι μια μουσική γιορτή, ένα πάρτι με ρυθμό, χορό, νέους ανθρώπους. Και έγιναν θεσμός. Ένας θεσμός που τον στήριξα απ' την αρχή του και τον πιστεύω, γιατί πιστεύω στην αυθεντικότητα των αποτελεσμάτων του. Ξέρω ακόμη πως απευθύνεται σε συγκεκριμένο ηλικιακό κοινό που με αφορά άμεσα. Σ' αυτή τη μουσική γιορτή, λοιπόν, θέλω να συμμετέχω όχι για τις υποψηφιότητές μου κάθε φορά, αλλά γιατί θέλω να τη στηρίζω για να ισχυροποιείται και να μεγαλώνει. Και αυτό κάνω φέτος, που στην ουσία δεν συμμετέχω στις υποψηφιότητες. Ή μάλλον με έχουν σε κάποια κατηγορία υποψήφια που ούτε ξέρω πώς βρέθηκα εκεί. Λογικά, έχω δυο χρόνια να κάνω δίσκο και έναν εκτός ζωντανών εμφανίσεων.

Θα μας πεις για τις συναυλίες σου;
Νομίζω πως θα είναι τρομερά πάρτι. Και οι Goin' Through και το Θηρίο και οι Νevma δεν είναι του στημένου και του δήθεν. Θα γίνουν πάρτι, σου λέω, απ' αυτά τα νεανικά, των εφηβικών χρόνων. Όλος ο κύκλος των συναυλιών, στον οποίο ακόμα προστίθενται σταθμοί, θα τελειώσει Σεπτέμβρη, αλλά δεν ξέρω ακόμα πού. Ξέρω πως ξεκινάμε στις 18 απ' τη Θεσσαλονίκη, όπου θα ακουστεί για πρώτη φορά και το τραγούδι που λέγαμε πριν. Το τραγούδι που όταν ακούστηκε στο Διαδίκτυο είχε αντίκτυπο. Έλαβα πάρα πολλά μηνύματα θετικά. Είδα μια προσπάθεια να 'χει αντίκτυπο, ρε παιδί μου. Ίσως και το ότι έλειψα καιρό να συμβάλλει σ' αυτό.

Έχεις πει στο παρελθόν πως η καριέρα σου σε σχέση με αυτήν του συζύγου σου είναι δύο ξεχωριστά πράγματα για σας, απόλυτα συνειδητά, που όμως τα συζητάτε. Πώς τον βοηθάς και πώς σε βοηθά σε επιλογές, διλήμματα ή δυσκολίες;
Δεν μπορώ να ξέρω για το πώς τον βοηθάω εγώ. Ξέρω όμως πώς με βοηθά εκείνος. Όταν θα χάσω την ψυχραιμία μου, είναι ο ψύχραιμος, όταν θα είμαι συναισθηματικά φορτισμένη, είναι ο λογικός. Η εκτίμηση της κατάστασης, η λύση σε ένα πρόβλημά μου θα προταθεί μόνο από αγάπη. Η κρίση και το μυαλό του Ντέμη, που τα θεωρώ σπουδαία, τον κάνουν πάντα να εκτιμά καθαρά τις καταστάσεις. Ψύχραιμα. Λογικά. Χαρίσματα που εγώ δεν τα διαθέτω πάντα.

Δέσποινα, να σε ρωτήσω και για τη Γιουροβίζιον...
Άντε πάλι!

Ακούστηκε το όνομά σου, αλλά σαν να την έκανες πάλι, ε;
Από τον τελευταίο διαγωνισμό, επειδή ήμουν σε περιοδεία στις ΗΠΑ και στον Καναδά, πρόλαβα και είδα με τον Κώστα τον Καπετανίδη μόνο τις βαθμολογίες. Και εγώ είμαι απ' αυτούς που θα δουν το διαγωνισμό με φίλους και που θα φωνάξουν κάθε φορά που παίρνει υψηλούς βαθμούς η Ελλάδα. Όμως πιστεύω πως είναι ένας διαγωνισμός που αφορά νέους καλλιτέχνες απ' όλη την Ευρώπη. Σ' αυτούς δίνει ευκαιρία για καριέρα και δοκιμάζουν τη γοητεία τους, το ταλέντο τους, τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους σε τόσο μεγάλο κοινό. Ο Σάκης καλά έκανε και πήγε και ήταν εξαιρετικός. Ούτε του πρόσφερε κάτι ούτε του στέρησε κάτι η συμμετοχή του. Πρώτος στο είδος του ήταν και πρώτος παραμένει.

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

παιδια αυτα που λεει η βανδη ειναι οχι μονο σωστα αλλα ολοσωστα γιαυτο μην την ζαλιζετε ....δεν ειμαι ουτε φιλη της ουτε συγγενης ουτε τπτ ειμαι απλος fan την ακουω απο τα 4 χρονων και τωρα ειμαι 13. ειναι απλα θεα η γυναικα και μακαρι ολες να ειχαν το χαρακτηρα της δεσποινας και να ελεγαν την πραγματικη τους ηλικια οχι σαν μερικες μερικες (πχ αννα βισση)που λενε πως ειναι 33 και ειναι 57. μην με διαολιζετε ....οταν ακουω την δεσποινα δεν θα το πιστεψετε κλαιω με λιγμους. την αλλη φορα πηρα τηλ στο 11880 και 11888 και ζητησα μιπως εχουν το τηλεφωνο της αλλα τελικα οχι δεν το ειχαν. εκεινη την μερα εκλαψα πολυ .....δεσποινα εγω ζω για εσενα αμα παθεις τπτ θα πεθανω στο υποσχομαι ...φιλια πολλα μαρια

mαρια 13
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

despoina zo gia na s akouo.xoris esena dn yparxei zoh.s agapo esena k tn saki. eisai thea!!!!!!!!!.tha yparxeis panta sti zoh m.

christina
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.