Από πού «τζούρνεψε» ο Φοίβος το «Υπάρχει Ζωή» της Δέσποινας Βανδή;

3.2 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.20 (5 Ψήφοι)

vandi1_vb.jpgΣας είχαμε παρουσιάσει πριν μερικές ημέρες το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Υπάρχει Ζωή» και η αλήθεια είναι ότι κάτι μας θύμιζε, ωστόσο δεν μπορούσαμε ακριβώς να το εντοπίσουμε. Τελικά, κάποιοι ανακάλυψαν ότι η μουσική μοιάζει πολύ με το «She drives me Crazy» των Fine Young Cannibals, που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία όταν βγήκε το 1990.

Κάπως έτσι λοιπόν ο… μέγιστος μουσικοσυνθέτης Φοίβος κάνει τις μεγάλες του επιτυχίες! Και μετά λένε στους φίλους του είδους να αγοράζουν τα cd τους και όχι να τα κατεβάζουν απ’ το internet. Και τι να αγοράσεις; Κλεμμένη μουσική; Στην τελική, πάρε καλύτερα το original, που έχει γίνει και διεθνής επιτυχία, να πιάσουν τόπο τα χρήματά σου...

Ακούστε εδώ το νέο τραγούδι της Βανδή και κάντε τις συγκρίσεις σας με αυτό που παραθέτουμε παρακάτω:

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Τι λετε βρε???που μοιαζει το τραγουδι???επειδη εχει 2νοτες το πολυ ιδιες????ελεος!!!!!το τραγουδι ειναι αρκετα καλο και για αντιγραφη δεν το συζητω...οτι του φανει του καθενος!!!!

Κωστας
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Ki omws moiazei ligo!! Siga min ta grafei monos tou o Foivos....

Leto13

Α ρε...οτι να ναι!!! Δεν εχετε τι να κανετε κ ασχολειστε με τη Δεσποινα... Κ ολα αυτα επειδη το ''Υπαρχει ζωη'' ειναι απο τον ιουνιο μεσα στα ελληνικα ΤΟΡ10...;-)

Α ρε...οτι να ναι!!! Δεν εχετε τι να κανετε κ ασχολειστε με τη Δεσποινα... Κ ολα αυτα επειδη το Υπαρχει ζωη ειναι απο τον ιουνιο μεσα στα ελληνικα ΤΟΡ10... ΕΛΕΟΣ!!!
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.