Σ. Ρουβάς: «Είδα τον εαυτό μου να ξεπερνάει τα όριά του»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

rouvas_55539567b.jpgΤον απολογισμό του για τη φετινή χρονιά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο έκανε ο Σάκης Ρουβάς, μιλώντας στο περιοδικό «Down Town». Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πρώτη του απόπειρα ως παρουσιαστής στο X-Factor, μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη του, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για την παρουσία του στη Eurovision, που συζητήθηκε πολύ.

«Σίγουρα, αυτή η χρονιά ήταν η πιο γεμάτη στην καριέρα μου. Για να πω όλη την αλήθεια, ήταν η πιο γεμάτη και διαφορετική σε όλη μου τη ζωή», είπε αρχικά ο Σάκης και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μην ξεχνάς ότι, εκτός από το πρωτόγνωρο συναίσθημα του παρουσιαστή, όπου και κατάλαβα ότι η τηλεόραση όντως είναι σκληρή και πρέπει εσύ να είσαι ακόμη πιο σκληρός για να την αντιμετωπίσεις, ένιωσα και το απίστευτο συναίσθημα του να γίνεσαι πατέρας. Ο ερχομός της κόρης μου ήταν μια αλλαγή στη ζωή μου, που κάθε μέρα που περνάει συνειδητοποιώ ακόμη περισσότερο. Αλλά, και πάλι, νιώθω ότι ποτέ δεν θα φτάσω στο απόλυτο. Συνέχεια θα με εκπλήσσει, συνέχεια θα με εξιτάρει».

Σημαντικό κομμάτι των φετινών του «περιπετειών» ήταν και η Eurovision, όπου το αποτέλεσμα ήταν μη αναμενόμενο για τον κόσμο και φυσικά για τον ίδιο, που είχε υποσχεθεί την κορυφή, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ. «Ήμουν ειλικρινής από την πρώτη στιγμή ότι ο στόχος μας ήταν η 1η θέση. Την προηγούμενη φορά είχα βγει τρίτος, άρα τι στόχο να είχα; Δεν γίνεται, δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Είπα ότι θα δώσω τα πάντα για να γυρίσουμε νικητές. Και τα έδωσα, είδα τον εαυτό μου να ξεπερνάει τα όριά του και να αντέχει μια πίεση και μια ενέργεια που ελάχιστες φορές είχα βιώσει ξανά στη ζωή μου», είπε o Sakis και θυμήθηκε τις στιγμές που ακολούθησαν μετά τον μουσικό διαγωνισμό και την πίκρα του που δεν κατάφερε να δώσει στους Έλληνες την πρωτιά:

«Στενοχωρήθηκα που δεν καταφέραμε να νικήσουμε, που δεν φέραμε πάλι πίσω στην Ελλάδα τη Eurovision. Ήθελα πολύ να δώσω αυτή τη χαρά στον κόσμο, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο την πίστη που έχει σε μένα όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, δεν τα κατάφερα και με στενοχώρησε αυτό. Σαν Σάκη. Γι' αυτό και ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη και την είπα, μου βγήκε αυθόρμητα. Δεν το έκανα ύστερα από κάποια στρατηγική σκέψη, αλλά από ένα αληθινό συναίσθημα. Έκανα αυτά που ένιωθα από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία για τη Eurovision, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και την τελευταία νότα του "This is our night" τη βραδιά του τελικού».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.