Η Βίσση μίλησε για τη συνάντησή της με τη Βανδή

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

vissi_438485b.jpgΌπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο θέμα μας, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή απέφυγαν μεν να συναντηθούν ανήμερα των βραβείων Mad, αλλά το έκαναν μια μέρα πριν, στις πρόβες. Τι έγινε όμως σε αυτό το περίφημο τετ α τετ; Τι ειπώθηκε; Η Άννα Βίσση μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό γι’ αυτό, ξεσκεπάζοντας το πέπλο μυστηρίου και δίνοντας τέλος στην παραφιλολογία…

«Ναι, συναντήθηκα με τη Βανδή και μάλιστα αυτό έγινε στο… σκοτάδι! Είχαμε βγει από την πίσω πόρτα με την Πατρίσια Φιλντ, την Χριστίνα Κρόκος και τον Καφίρη και πηγαίναμε για την πρόβα. Εκείνη την ώρα βλέπω μια άλλη παρέα να έρχεται, μαζί με τη Δέσποινα. Μου δείχνουν τη Δέσποινα και της λέω “Α, εσύ είσαι τελικά; Εσύ είσαι που λένε ότι μαλώνουμε;”. Και είχαμε μια πολύ κανονική συνομιλία, καθόλου ψεύτικη.

Μάλιστα, μου έκανε και ένα πολύ ωραίο κομπλιμέντο. Με κοιτάει και μου λέει: “Τελικά είσαι πολύ όμορφη από κοντά”! Μου το είπε με αγάπη και το αισθάνθηκα. Της είπα ότι είναι χαζό που δεν έχουμε μιλήσει τόσον καιρό και παίρνουν τα πράγματα διαστάσεις. Αυτά είπαμε και τη βρήκα πολύ normal και μια χαρά απέναντί μου. Δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε, η κόντρα βγήκε απλά γιατί βολεύει πολύ κόσμο…».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.