«Ποιός είναι αυτός ο Μπομπ Ντύλαν;»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

bob_dylan_2839945bΠαρ' ότι ο Μπομπ Ντύλαν είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες, με τα τραγούδια του να έχουν γίνει επιτυχίες παγκοσμίως, συνελήφθη από αστυνομικό, καθώς δεν είχε μαζί του ταυτότητα!

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο 68χρονος περπατούσε υπό δυνατή βροχή στους δρόμους του Νιού Τζέρσεϊ, είδε ένα σπίτι που ήταν προς πώληση. Σταμάτησε, λοιπόν, και άρχισε να το περιεργάζεται, κοιτώντας και από το παράθυρο.

Εκείνη τη στιγμή, έγινε αντιληπτός από μια γειτόνισσα, η οποία τον θεώρησε ύποπτο και κάλεσε την αστυνομία. Το περιπολικό κατέφθασε αμέσως στο σημείο και βγήκε από αυτό μια 22χρονη αστυνομικός. Τον πλησίασε δίχως να τον αναγνωρίσει και του ζήτησε τα στοιχεία του. Εκείνος της είπε ποιος ήταν, αλλά η νεαρή δεν τον πίστεψε.

Τελικά, ο τραγουδιστής την ακολούθησε αναγκαστικά στο περιπολικό και κατόπιν εκείνη εξέπεμψε σήμα τους παλαιότερους συναδέλφους της στο αστυνομικό τμήμα για να ρωτήσει εάν κάποιος ήξερε ποιος είναι τελικά αυτός ο... Μπομπ Ντύλαν! Εκείνοι την ενημέρωσαν σχετικά και το θέμα λύθηκε.

«Ο κ. Ντύλαν αντέδρασε πολύ ψύχραιμα. Όταν οι συνάδελφοι τον ρώτησαν γιατί περπατούσε στην βροχή, αυτός απάντησε ότι απλώς έκανε έναν περίπατο», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.