Το φιάσκο της συναυλίας του Χατζηγιάννη

2.7777777777778 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.78 (9 Ψήφοι)

xatzigiannis_54637bΓια μόλις 38 λεπτά (!) βγήκε στη σκηνή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Κυριακή το βράδυ στη Σύρο, όπου παρευρέθηκε στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του. Η συναυλία του δημοφιλή τραγουδιστή είχε παταγώδη αποτυχία, αφού οι διοργανωτές αποφάσισαν να τη διακόψουν λόγω του... δυνατού αέρα!

Μόλις έγινε η ανακοίνωση, το πλήθος ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες, κάτι απολύτως λογικό αν λάβουμε υπ' όψιν μας ότι πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν ταξιδέψει ακόμη και από γειτονικά νησιά για να δουν από κοντά τον καλλιτέχνη.

Το χειρότερο δε, μάλιστα, είναι πως δεν έγινε καν λόγος για επιστροφή χρημάτων (20 ευρώ κόστιζε το εισιτήριο), καθώς απ' τη στιγμή που ο Χατζηγιάννης τραγούδησε έστω γι' αυτά τα λίγα λεπτά, θεωρείται πως η συναυλία έγινε! Κατά την ταπεινή μας άποψη πρόκειται για μεγάλη κοροϊδία από την πλευρά των υπευθύνων, οι οποίοι θα έπρεπε να πάρουν την απόφασή τους πολύ νωρίτερα αν όντως θεωρούσαν ότι υπήρχε πρόβλημα. Όταν ζεις βέβαια στη χώρα του παραλόγου, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.