Βέρτης-Ρέμος: Περιπέτεια στη θάλασσα...

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

remos_vertis_734566bΕίδαν τον χάρο με τα μάτια τους ο Νίκος Βέρτης και ο Αντώνης Ρέμος, όταν την περασμένη Κυριακή επιβατηγό πλοίο προσέκρουσε στο αραγμένο σκάφος τους, ενώ οι ίδιοι βρίσκονταν μέσα!

Οι δύο γνωστοί τραγουδιστές έκαναν κρουαζιέρα στο Ιόνιο μαζί με παρέα και το συμβάν έλαβε χώρα ενώ είχαν ρίξει άγκυρα στο Φισκάρδο στην Κεφαλονιά. Είχαν αράξει το νοικιασμένο κότερο στο λιμάνι, αλλά από λάθος είχαν επιλέξει το σημείο που δένει το φέρι - μπόουτ που έρχεται από Λευκάδα.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, το πλοίο κατέφθασε και όπως πάντα προσέγγισε το συγκεκριμένο σημείο. Στην προσπάθειά του όμως να δέσει, χτύπησε ελαφρά το σκάφος των δύο καλλιτεχνών, με αποτέλεσμα όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα να βγουν έντρομοι στο κατάστρωμα.

Ο Αντώνης Ρέμος άρχισε να φωνάζει πανικοβλημένος προς το πλοίο να ρίξει άγκυρα, ενώ την ίδια στιγμή ο Νίκος Βέρτης έσπευσε στην πλώρη με μέλη του προσωπικού για να προσέξουν μην μπλεχτούν τα σκοινιά των δύο πλεούμενων και αναποδογυρίσει το σκάφος τους.

Για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε μεγάλος πανικός, αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά και δεν υπήρξαν χειρότερα, ενώ θετικό επίσης είναι πως το κότερο δεν έπαθε ούτε... γρατζουνιά, χάρη στα προστατευτικά που έχει στο πλάι. Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους οι δύο καλλιτέχνες...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.