Επιστροφή χρημάτων κατά το ήμισυ για τη συναυλία του Μ. Χατζηγιάννη στη Σύρο

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

xatzigiannis_bΎστερα από τις πολλές αντιδράσεις που υπήρξαν για την 38λεπτη εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη Σύρο, η εταιρεία του καλλιτέχνη αποφάσισε να επιστρέψει πίσω τα μισά χρήματα του εισιτηρίου. Αν και πιστεύουμε πως το σωστό θα ήταν να δοθεί όλο το ποσό στον κόσμο που ταλαιπωρήθηκε, απ' το τίποτα κάτι είναι κι αυτό. Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο γήπεδο Ερμούπολης στη Σύρο, διακόπηκε λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών. Πιο συγκεκριμένα, ενώ είχε πραγματοποιηθεί ήδη πάνω από το μισό της συναυλίας, λόγω των συνεχιζόμενων... σφοδρών ανέμων ο τεχνικός διευθυντής της συναυλίας αλλά και οι υπεύθυνοι του χώρου, έκριναν ότι η παράσταση δεν έπρεπε να συνεχιστεί για λόγους ασφαλείας όλων των εργαζομένων, των μουσικών, των τεχνικών, των υπαλλήλων του χώρου, των καλλιτεχνών αλλά και του κοινού που βρίσκεται κοντά στη σκηνή. Πράγμα που έγινε και η ανακοίνωσή μας ήταν σαφής.

Κατανοούμε απόλυτα την απογοήτευση του κόσμου που δεν κατόρθωσε να απολαύσει και το υπόλοιπο πρόγραμμα του Μιχάλη και τους ευχαριστούμε για την ομαλή και ήρεμη αποχώρησή τους μετά τη σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά μας ως διοργανώτρια αρχή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα επιστραφεί το μισό αντίτιμο του εισιτηρίου (10 ευρώ) στους κατόχους του αποκόμματος του εισιτηρίου της συναυλίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη Σύρο. Η επιστροφή θα γίνεται στα σημεία που αγοράστηκαν τα εισιτήρια, από αύριο 18/8/2009 και για μία εβδομάδα έως τις 28/8/2009. Για όσους θεατές επέστρεψαν στην Αθήνα μπορεί η επιστροφή των χρημάτων να γίνει στα γραφεία μας (Νυμφαίου 13, Ιλίσια τηλ. 210 7475080) κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονικής περιόδου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.