Διαβάστε ποιοί τραγουδιστές δέχτηκαν μείωση του μισθού τους...

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

pegky_17495bΗ οικονομική κρίση αναγκάζει πολλούς γνωστούς τραγουδιστές να απέχουν από τις πίστες τη φετινή χρονιά, ενώ την ίδια στιγμή πολλοί από εκείνους που εξασφάλισαν επαγγελματική στέγη, θα λαμβάνουν πολύ λιγότερα χρήματα απ' ότι παλαιότερες εποχές.

Οι επιχειρηματίες δεν είναι σε θέση να πληρώσουν τους υψηλούς μισθούς των καλλιτεχνών, ενώ σε πολλές περιπτώσεις για να τα βγάλουν πέρα κατευθύνονται σε συρρίκνωση των σχημάτων και μείωση των εργάσιμων ημερών. Εκεί, δηλαδή, που κάποιοι δούλευαν τρεις ή τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, τώρα «κλείνουν» συμφωνίες ακόμη και για διήμερα! Κι αν οι καλλιτέχνες βολεύονται με τους χαμηλότερους αλλά, έτσι κι αλλιώς, αρκετά καλούς μισθούς τους, το μέλλον είναι δυσοίωνο για τους υπόλοιπους εργαζομένους (σερβιτόρους, λουλουδούδες, μουσικούς), οι οποίοι είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθουν οικονομικά με μόλις δύο ημέρες εργασίας.

Η δουλειά για τα νυχτερινά κέντρα έχει πέσει πολύ, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό, αφού ο κόσμος δεν είναι πια σε θέση να ξοδέψει τα χρήματα που ξόδευε στο παρελθόν για να διασκεδάσει. Η νύχτα περνούσε τη δική της κρίση τα τελευταία χρόνια, αφού είχε περιοριστεί η κίνηση σε σημαντικό βαθμό στα μαγαζιά, ωστόσο τώρα τα πράγματα έχουν ζορίσει ακόμη περισσότερο και πάνε από το κακό στο χειρότερο...

Το χρηματιστήριο της νύχτας

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία που δημοσίευσε η εφημερίδα «Real News», αναφορικά με τις μειώσεις στους μισθούς γνωστών καλλιτεχνών. Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από τα μεγάλα ονόματα που αρκέστηκαν σε λιγότερα χρήματα από πέρυσι, με τα ποσοστά των μειώσεων κατά προσέγγιση:

Γιώργος Τσαλίκης (Θέα - Fever): -50%
Λευτέρης Πανταζής (Έβδομος Ουρανός): -30%
Πέγκυ Ζήνα (Iερά Οδός): -20%
Νίκος Κουρκούλης (Teatro): -20%
Αγγελική Ηλιάδη (Teatro): -10%
Δημήτρης Μητροπάνος (Ιερά Οδός): -10%
Νίκος Μακρόπουλος (Βοτανικός): -10%
Σταμάτης Γονίδης (Fix): -10%
Ελένη Τσαλιγοπούλου (Vox): -10%
Δήμητρα Γαλάνη (Vox): -10%

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.