MTV Awards: Ύμνοι για τον Μ. Τζάκσον και αποδοκιμασίες για τον Κ. Γουέστ

3.75 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.75 (4 Ψήφοι)

jackson_mtv_74566
madonna_mtv_7843455
west_swift_78334545

Η Μαντόνα έπλεξε ένα συγκινητικό εγκώμιο για τον Μάικλ Τζάκσον, αλλά ο ράπερ Κάνι Γουέστ προκάλεσε με τη συμπεριφορά την Κυριακή το βράδυ στην τελετή της απονομής των μουσικών βίντεο βραβείων του MTV.

Ο Γουέστ αποδοκιμάστηκε από το κοινό όταν εισήλθε με άλμα στη σκηνή τη στιγμή που η νεαρή τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ ευχαριστούσε το κοινό που ανέδειξε το βιντεοκλίπ της «You Belong to Me» ως το καλύτερο γυναίκας τραγουδίστριας, αφού επικράτησε της Μπιγιονσέ και της Λέιντι Γκάγκα, που ήταν υποψήφιες στην ίδια κατηγορία.

Ο Γουέστ όρμησε στη σκηνή και είπε «Τέιλορ, είμαι πραγματικά χαρούμενος για σένα, θα σ' αφήσω να τελειώσεις την ομιλία σου, αλλά η Μπιγιονσέ είχε κάνει ένα από τα καλύτερα βίντεο όλων των εποχών». Το κοινό άρχισε να φωνάζει και οι κάμερες γύρισαν προς την Μπιγιονσέ, η οποία κοίταζε τελείως αμήχανη.

Η Μαντόνα ανέλαβε το σόου για την έναρξη της βραδιάς με ένα αφιέρωμα στη μνήμη του Μάικλ Τζάκσον, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιουνίου σε ηλικία 50 χρόνων από υπερβολική δόση ισχυρών αναισθητικών που τα χρησιμοποιούσε ως υπνωτικά.

«Ήταν ένας βασιλιάς, αλλά ήταν και άνθρωπος και αλλοίμονο, είμαστε όλοι άνθρωποι και ορισμένες φορές πρέπει πρώτα να χάσουμε πράγματα για να τα εκτιμήσουμε», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια. Μετά την ομιλία της, σωσίες του Τζάκσον ανέβηκαν στη σκηνή και άρχισαν να μιμούνται τις χορευτικές του φιγούρες υπό τους ήχους ορισμένων γνωστών επιτυχιών του, πριν η Τζάνετ Τζάκσον τραγουδήσει την επιτυχία της Scream.

Το αφιέρωμα στον Τζάκσον και οι απρέπειες του Κένι Ουέστ ήταν τα δύο στοιχεία που επισκίασαν την εκδήλωση των βραβείων. Το βραβείο για το καλύτερο ροκ βίντεο πήρε το συγκρότημα των Green Day για το 21 Guns και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το καλύτερο ποπ βίντεο για το Womanizer.

Παρακάτω παραθέτουμε τους νικητές των σημαντικότερων βραβείων της βραδιάς:

Βιντεοκλίπ της χρονιάς: Μπιγιονσέ, «Single Ladies»
Πρωτοεμφανιζόμενος: Λέιντι Γκάγκα, «Poker Face»
Καλύτερο hip hop βιντεοκλίπ: Έμινεμ, «We Made You»
Καλύτερο βιντεοκλίπ από άντρα καλλιτέχνη: T.I. Featuring Ριάνα, «Live Your Life»
Καλύτερο βιντεοκλίπ από γυναίκα καλλιτέχνη: Τέιλορ Σουίφτ, «You Belong With Me»
Καλύτερη καλλιτεχνική διεύθυνση σε βιντεοκλίπ: Λέιντι Γκάγκα, «Paparazzi»
Καλύτερη χορογραφία σε βιντεοκλίπ: Μπιγιονσέ, «All the Single Ladies»
Καλύτερη κινηματογράφηση: Green Day, «21 Guns»
Καλύτερη σκηνοθεσία: Green Day, «21 Guns»
Καλύτερα ειδικά εφέ: Λέιντι Γκάγκα, «Paparazzi»

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.