Νίνο: «Η Heaven με εκβιάζει για να ανανεώσω το συμβόλαιό μου»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

nino4_bΆλλο ένα επεισόδιο προστίθεται στη διαμάχη της Heaven με τον Νίνο, ύστερα από τα όσα είπε ο τελευταίος σε συνέντευξή του στο «Love Radio». Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής κατηγόρησε τη δισκογραφική εταιρεία ότι παρ' ότι το CD του είναι έτοιμο εδώ και πάρα πολλούς μήνες, εκβιάζεται ότι δεν θα κυκλοφορήσει αν δεν ανανεώσει τη συνεργασία του!

«Ο δίσκος μου είναι έτοιμος εδώ και ενάμιση χρόνο. Ανήκει στη Heaven, αλλά εκείνοι δεν θέλουν να κυκλοφορήσει. Εγώ θέλω να κυκλοφορήσει εδώ και ενάμιση χρόνο», τόνισε αρχικά ο Νίνο και ακολούθως αναφέρθηκε στον Μάκη Πουνέντη, λέγοντας: «Ο διευθυντής ήθελε να ανανεώσω το συμβόλαιο, αλλιώς μου είπε ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει το CD. Δεν ήθελε να μου κάνει καμία αλλαγή στο συμβόλαιο. Εγώ είχα πάει να υπογράψω με κλειστά μάτια (εννοεί την μετά το «Fame Story» περίοδο) γιατί ήθελα τότε να κάνω μία αλλαγή στη ζωή μου. Και τώρα δεν ήθελε να κάνει την παραμικρή αλλαγή στο συμβόλαιό μου».

«Δεν με νοιάζει αν θα κυκλοφορήσει. Σε ένα μήνα τελειώνει όλο αυτό. Απολύομαι!», επισήμανε ο τραγουδιστής, του οποίου το συμβόλαιο με τη Heaven λήγει τον Νοέμβριο.

Θυμίζουμε ότι στα τέλη του 2008 είχε κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας, λόγω του ότι επιθυμούσε να τροποποιήσει τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του, πράγμα που χάλασε τις σχέσεις των δύο πλευρών.

«Η δημοσιογράφος με έφτυσε και αντέδρασα. Δεν μετανιώνω»

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στο επεισόδιο που είχε με δημοσιογράφο του Star στα Mad Video Music Awards, ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν δικαιολογημένη η αντίδρασή του. «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Εκείνη τη στιγμή έτσι έπρεπε να αντιδράσω και έτσι αντέδρασα. Ήταν δέκα δημοσιογράφοι πολύ χαλαροί και εκείνη ήρθε τρελαμένη. Είχε έρθει πολύ κοντά και με έφτυσε», είπε, μεταξύ άλλων.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

To eksodiko stin heaven to esteile gia na min kikloforisei o diskos giati an kikloforouse den tha ipostirizotan katholou apo tin heaven, pou exei kanei diefthinti tis tin terastia prosopikotita ton grammaton kai tis dioikisis epixeiriseon pou legetai makis pounetis!!!!!!

giannis2
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.