Καίτη Γκρέυ εναντίον Αγγελικής Ηλιάδη: «Είναι ένα άπονο παιδί...»

1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.00 (1 Ψήφος)

iliadi_2930456

Επίθεση εναντίον της Αγγελικής Ηλιάδη εξαπέλυσε η Καίτη Γκρέυ, μέσω συνέντευξής της στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα». Η γιαγιά της δημοφιλούς τραγουδίστριας ισχυρίστηκε ότι στάθηκε στο πλευρό της Αγγελικής σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε, αλλά πως εκείνη της το ανταπέδωσε με τον χειρότερο τρόπο!

«Εγώ της στάθηκα και μου 'χει πάρει τα λεφτά μου, μ’ έχει αφήσει χωρίς λεφτά. Ήμουν στο νοσοκομείο γιατί έπεσα και έσπασα τα πλευρά μου. Ήρθε μόνο μια φορά και με είδε. Ειδικά μετά το θάνατο του Μπάμπη, όλη τη μέρα έτρεχα πίσω της σαν ζητιάνα. Έγινα κακιά με το παιδί μου για να τη στηρίξω. Υπήρχαν πράγματα που έλεγε ο γιος μου και ήταν αλήθεια τελικά. Τον αδίκησα το γιο μου. Το μυαλό της Αγγελικής έχει αλλάξει» είπε, μεταξύ άλλων, η Καίτη Γκρέυ, που δεν σταμάτησε εκεί, αλλά κατηγόρησε την αοιδό ότι έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και πως δεν πάει να δει τον πατέρα της που βρίσκεται στο νοσοκομείο:

«Την ενημέρωσα ότι ο πατέρας της είναι στο νοσοκομείο και από τότε δεν μου μιλάει. Την ψάχνω και δεν το σηκώνει. Της είχα πει ότι οφείλει να πάει να τον δει και εκείνη σιώπησε, δεν μου απάντησε τίποτα. Είναι ένα άπονο παιδί, τελείως άπονο παιδί. Την παρακαλάω να πάει να δει τον πατέρα της, δεν είναι καλά. Και έχω να της πω ότι οικογένεια δεν έχεις, αν δεν έχεις γονείς. Άντρες κάνεις ανά πάσα στιγμή, μάνα και πατέρα δεν κάνεις».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ (ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ) ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.:cry:

Tarrys
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.