Δ. Μπόκοτα: «Δεν πήρα ούτε ευρώ τα 18 χρόνια που έκανα τη Γιουροβίζιον»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

mpokota_9290834Μια συνέντευξη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παραχώρησε στην εκπομπή «Super Star» η Δάφνη Μπόκοτα, μιλώντας τόσο για τη Γιουροβίζιον, όσο και για την απότομη διακοπή της σχέσης της με την τηλεόραση. Μάλιστα, εμφανίστηκε πικραμένη για την αντιμετώπιση που είχε στην ΕΡΤ και έκανε λόγο για «σκευωρίες» εναντίον της και αδικία.

«Έκλαψα πάρα πολύ και όχι από νεύρα, αλλά από μια τρομακτική αίσθηση αδικίας που μου έγινε. Και μια συμπεριφορά που δεν περίμενα να εισπράξω», τόνισε αρχικά η κ. Μπόκοτα, ενώ ακολούθως, ερωτηθείς αν θεωρεί πως έγιναν σκευωρίες εναντίον της, ανέφερε:

«Σαφέστατα έγινε κάτι εναντίον μου. Διότι εγώ 18 χρόνια που έκανα την Γιουροβίζιον την πλήρωνα απ' το μισθό μου, πλήρωνα ακόμα και το κινητό μου. Προκαλώ οποιονδήποτε να βγει να πει αν έχω πάρει ποτέ ένα ευρώ ως αμοιβή ή ως μπόνους στα 18 χρόνια που έκανα τη Γιουροβίζιον. Με το πάθος μου την έκανα. Και καταργούμαι εγώ και πληρώνουν 85.000 ευρώ στην κ. Πασχαλίδου να κάνει αυτό που έκανα εγώ με το μισθό μου. Εσύ πως θα ένιωθες;»

Για το ενδεχόμενο να κάνει ξανά κάποια στιγμή τη Γιουροβίζιον, ανέφερε: «Όχι, δεν θα το 'κανα. Δεν με ενδιαφέρει πια η Γιουροβίζιον, ειδικά έτσι όπως έχει γίνει. Εάν μπορούσα να την κάνω όπως γινόταν παλιά, με γέλιο, με χαμόγελο, με ελπίδα, μεταξύ μας, μια παρέα όλοι, χωρίς να πέφτουν τρελά μπάτζετ, χωρίς να σκορπιούνται λεφτά δεξιά κι αριστερά, ναι θα την έκανα. Τώρα έτσι όπως έχει γίνει δε με αφορά καθόλου».

Συνεχίζοντας, η κ. Μπόκοτα έκανε λόγο για αλαζονική συμπεριφορά της χώρας μας, που έχει αντίκτυπο στο εξωτερικό: «Τα τελευταία χρόνια δεν είναι καλύτερη η εικόνα της χώρας. Μας έχουν βάλει πάλι στην μπάντα. Είμαστε λίγο αλαζονικοί. Όταν πηγαίνεις στη Γιουροβίζιον και όλες οι χώρες λένε ότι το υψηλότερο μπάτζετ το έχει η Ελλάδα, σε εποχή κρίσης, τότε κάπου θα ξεσπάσει αυτό. Έχουμε πάρει με τον Σάκη την 3η θέση με ελάχιστα χρήματα και τώρα πληρώσαμε πανάκριβα την 9η της Βίσση και την 7η του Σάκη».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.