Έλενα Παπαρίζου: Πήρε μερικά περιττά κιλά και την έβγαλαν έγκυο...

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

paparizou_9389545Ήταν λίγο απρόσεκτη τον τελευταίο καιρό η Έλενα Παπαρίζου όσον αφορά τη διατροφή της και πήρε μερικά κιλά παραπάνω, με αποτέλεσμα κάποιοι να αρχίσουν να λένε ότι είναι έγκυος, κάτι που βέβαια δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Η συγκεκριμένη φήμη παίζει σε... επανάληψη, αφού είχε κάνει την εμφάνισή της και λίγους μήνες πριν, χωρίς φυσικά να επιβεβαιωθεί.

Το tempo.gr επικοινώνησε με πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος της τραγουδίστριας, που διέψευσε κατηγορηματικά το εν λόγω σενάριο, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. «Απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν είναι έγκυος. Όταν αυτό συμβεί, θα το μάθετε. Γιατί να το κρύψουν τα παιδιά;», είπε, μεταξύ άλλων, η πηγή μας.

Από κει και πέρα, να πούμε ότι, μετά από πέντε επιτυχημένους μήνες στο Thalassa People's Stage, η Έλενα ολοκλήρωσε το περασμένο Σάββατο τις εμφανίσεις της και πλέον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, σκοπεύει να ξεκουραστεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

η ελενα παπαριζου παντα θα ειναι μια θεα και θα εχει ΣΩΜΑΤΑΡΑ!!!

κωνσταντινα
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Η αλήθεια πάντως είναι ότι έχει πάρει λίγα κιλάκια.....

Άννα
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Μές στο πρόγραμμα είναι να πάρει και μερικά κιλά. Άνθρωποι είναι και οι καλλιτέχνες! Από φυσική ομορφιά σκίζει. Αυτό έχει σημασία!!! Στην Ελλάδα δύσκολα την ανταγωνίζεται άλλη.

Ρένα Στ.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.