Στην Αθήνα για μία μοναδική συναυλία οι U2

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

u2band_465667bΎστερα από τη μεγάλη επιτυχία της περιοδείας του με τίτλο 360° Tour, οι U2 επιβεβαίωσαν ότι θα επιστρέψουν το 2010 με νέα περιοδεία, που φυσικά αναμένεται έχει την ίδια ή ακόμα και μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό.

Μάλιστα, ήδη δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες τοποθεσίες των εμφανίσεων και μεταξύ αυτών βρίσκεται η Αθήνα, την οποία το συγκρότημα θα επισκεφθεί για μία και μοναδική συναυλία στις 3 Σεπτεμβρίου 2010. Το γεγονός της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και η προπώληση των εισιτηρίων αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Πριν από τη χώρα μας, οι U2 θα εμφανισθούν επίσης  σε Φρανκφούρτη, Ανόβερο, Ελσίνκι, Μόσχα και Βιέννη, ενώ θα ακολουθήσουν και προορισμοί όπως η Κωνσταντινούπολη, το Μόναχο, το Παρίσι και η Σεβίλλη.

Να σημειώσουμε ότι οι εγγεγραμμένοι στο U2.com θα έχουν αποκλειστικά τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για τις συναυλίες του 2010 νωρίτερα από την ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων για το ευρύ κοινό. Επίσης, οι ήδη εγγεγραμμένοι που θα ανανεώσουν την συνδρομή τους -και αυτοί που θα εγγραφούν για πρώτη φορά- θα λάβουν ένα limited edition U2 remix CD.

Για ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία και τα εισιτήρια, fan club memberships, merchandise και άλλα, επισκεφτείτε το www.U2.com.

Please publish modules in offcanvas position.