Το δώρο του Μπομπ Ντύλαν στους φτωχούς

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

bobdylan_73544333bΌλα τα δικαιώματα του μουσικού άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα ο Μπομπ Ντύλαν θα προσφερθούν σε οργανώσεις παροχής τροφίμων που εργάζονται σε εμπόλεμες ζώνες και σε φτωχούς στον κόσμο, όπως ανακοινώθηκε.

Το άλμπουμ του Μπομπ Ντύλαν με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικά τραγούδια απ΄ολο τον κόσμο θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου και είναι το 47ο της μεγάλης καριέρας του.

«Ο αριθμός των ανθρώπων που πεινάνε σε όλο τον κόσμο, πολλοί απ' αυτούς μάλιστα είναι παιδάκια, έχει αυξηθεί υπερβολικά, ενώ οι παροχές σε επισιτιστική βοήθεια έχουν μειωθεί υπερβολικά», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος του ΟΗΕ που θα λάβει μέρος των κερδών από τις πωλήσεις του άλμπουμ ενώ το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί στη αντίστοιχη βρετανική υπηρεσία παροχής βοήθειας σε φτωχούς, Crisis.

Σε ανακοίνωσή του ο ίδιος ο Μπομπ Ντύλαν αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί εάν ο καθένας μας προσέφερε ό,τι μπορούσε σε αυτούς που υποφέρουν αλλά και για να ευοδωθούν οι προσπάθειες εξεύρεσης μιας μακρόχρονης λύσης στο ζήτημα της πείνας.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.