Σάλος έχει ξεσπάσει για τη συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ στα Κατεχόμενα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Τζένιφερ Λόπεζ

Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην Κύπρο λόγω των δημοσιευμάτων που θέλουν τη Τζένιφερ Λόπεζ να έχει προγραμματίσει συναυλία στα Κατεχόμενα την ημέρα της επετείου από την τουρκική εισβολή στο νησί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τουρκικές εφημερίδες, η JLo θα τραγουδήσει στις 20 Ιουλίου στην κατεχόμενη Κερύνεια αντί 3 εκατομμυρίων δολαρίων για τα εγκαίνια του ξενοδοχείου «Cratos Premium», ενώ θα παραμείνει εκεί με το σύζυγό της Μαρκ Άντονι και τα δίδυμα παιδιά τους, αφού στις 24 του μήνα θα διοργανωθεί γκαλά για τα γενέθλιά της.

Ελληνοαμερικανικοί φορείς και ομογενείς απέστειλαν ήδη επιστολές διαμαρτυρίας προς την αμερικανική εταιρεία που εκπροσωπεί τη δημοφιλή τραγουδίστρια, καλώντας την να ακυρώσει την επίσκεψη και εμφάνισή της στο παράνομο κρατίδιο, που δεν αναγνωρίζεται από τις ΗΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό, βουλευτές και γερουσιαστές ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν τη Τζένιφερ Λόπεζ για την επίσημη θέση της χώρας, προκειμένου να την αποτρέψουν από το να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.