Ακύρωσε τη συναυλία της στην κατεχόμενη Κύπρο η Τζένιφερ Λόπεζ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Τζένιφερ Λόπεζ

Ακύρωσε την επίσκεψη και συναυλία που είχε προγραμματίσει στην κατεχόμενη Κύπρο η Τζένιφερ Λόπεζ! Η γνωστή τραγουδίστρια θα τραγουδούσε σε εγκαίνια ξενοδοχείου στην περιοχή της Κερύνειας στις 24 Ιουλίου και θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγό της τραγουδιστή Μαρκ Αντονι, τα δίδυμα παιδιά τους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της, ωστόσο άλλαξε γνώμη ύστερα από τις πολλές αντιδράσεις χιλιάδων ατόμων ελληνικής καταγωγής σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και μετά από παρεμβάσεις στελεχών του αμερικανικού Κογκρέσου.

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην προσωπική της ιστοσελίδα, η Λόπεζ αναφέρει ότι ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση, η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής», επισημαίνεται.

Ικανοποίηση από τους ομογενείς

Με ανακοίνωσή τους οι ομογενείς τονίζουν ότι της απόφασης της τραγουδίστριας προηγήθηκε ένα «διεθνές κίνημα» με αντιδράσεις σε ηλεκτρονικές σελίδες και κυρίως στο Facebook που συγκεντρώθηκαν 20,000 «φωνές διαμαρτυρίας» για την εν λόγω επίσκεψη και συναυλία στην κατεχόμενη Κύπρο.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι «πίσω από τα παρασκήνια ήταν δυο πρωταθλητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι οποίοι συνομίλησαν προσωπικά με την κ. Λόπεζ και της ζήτησαν να ακυρώσει τη συναυλία της στην κατεχόμενη Κύπρο. Στη συνέχεια, ακολούθησε η επίσημη δήλωση της τραγουδίστριας».

Επίσης, τονίζεται η «σταθερή, συνεπής και μαχητική δράση» των δυο Αμερικανών πολιτικών για τα εθνικά δίκαια της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ τέλος ευχαριστίες εκφράζονται στην Τζένιφερ Λόπεζ για την απόφασή της, σημειώνοντας την πρόθεσή τους να την προσκαλέσουν να επισκεφθεί με την οικογένειά της τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.