Αποχώρησε και η Βανδή από τη Heaven! Θα το κλείσουν το μαγαζί;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

vandi_bΔιάλυση φαίνεται πως βαράει η Heaven, καθώς τον τελευταίο καιρό αποχωρεί από τις τάξεις της ο ένας καλλιτέχνης μετά τον άλλο! Ύστερα από τους Νίνο, Καλομοίρα, Μάρω Λύτρα, Νάνσυ Αλεξιάδη και Φοίβο, ήρθε η σειρά και της Δέσποινας Βανδή, η οποία ανακοίνωσε μέσω επιστολής της ότι λήγει κι εκείνη τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρεία.

Απ' τη στιγμή βέβαια που είχε αποτελέσει παρελθόν λίγες ημέρες πριν ο Φοίβος, αυτή η εξέλιξη δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη για τους καλά γνωρίζοντες. Κι αυτό διότι στο συμβόλαιο της Δέσποινας υπήρχε ειδικός όρος, που την αποδέσμευε αυτομάτως σε περίπτωση που ο γνωστός συνθέτης αποχωρούσε από τη Heaven.

Τι μέλλει γενέσθαι πλέον για τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Δέσποινα θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό του Φοίβου, ο οποίος ετοιμάζει δική του δισκογραφική εταιρεία. Μάλιστα, ανάμεσα στους επενδυτές φέρεται να βρίσκεται και ο σύζυγος της τραγουδίστριας, Ντέμης Νικολαΐδης, κάτι ωστόσο που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Απ' την άλλη πλευρά, τα πράγματα δεν μοιάζουν καθόλου ευοίωνα για τη Heaven, που μέσα σε λίγους μήνες έχασε τα περισσότερα δυνατά χαρτιά της και καλείται να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό με Αγγελική Ηλιάδη, Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου, τη στιγμή που στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Θάνος Πετρέλης.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.