Αποχώρησε ο Στίβεν Τάιλερ από τους Aerosmith

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

steven_tyler_4343334b

Παρελθόν από τους Aerosmith φημολογείται ότι αποτελεί ο τραγουδιστής του δημοφιλούς γκρουπ, Στίβεν Τάιλερ, ο οποίος φέρεται να έχει παραιτηθεί.

Τη φήμη αυτή επιβεβαίωσε και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Τζόε Πέρι, υποστηρίζοντας ότι μετά την πτώση του Τάιλερ από τη σκηνή τον Αύγουστο, οι δυο τους δεν μιλούσαν για ένα μήνα. Μάλιστα, όπως τόνισε, εδώ και πάρα πολύ καιρό ο τραγουδιστής δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα που δέχεται από τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας.

«ο Στίβεν Τάιλερ παραιτήθηκε από όσο γνωρίζω. Δεν ξέρω περισσότερα από εσάς γύρω από το θέμα. Κατέβηκα από το αεροπλάνο πριν δυο ημέρες και είδα στο διαδίκτυο πως ο επρόκειτο να εγκαταλείψει το συγκρότημα. Δεν ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα, για πάντα ή κάτι άλλο», είπε, μεταξύ άλλων, ο Πέρι σε εφημερίδα του Las Vegas.

Με ή χωρίς τον Τάιλερ, πάντως, οι Aerosmith θα συνεχίσουν, σύμφωνα με τον γνωστό κιθαρίστα, ο οποίος επισήμανε ότι ήδη σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις τους.

«Οι Aerosmith είναι μια τόσο δυναμική μπάντα, που είναι σαν ατμομηχανή. Δεν μπορείς απλά να παραβλέψεις 40 χρόνια που τέσσερεις τύποι παίζουν μαζί όπως κάνουν και τώρα. Απλά προσπαθούμε -τουλάχιστον εγώ- να ξεκαθαρίσουμε ποιά κατεύθυνση θα πρέπει να ακολουθήσει το συγκρότημα. Όσον αφορά την αντικατάσταση του Στίβεν, δεν είναι μόνο αυτό το θέμα, είναι επίσης τέσσερα άτομα που παίζουν πολύ καλά μαζί και δεν πρόκειται να το αφήσω να πάει στράφι. Πραγματικά, δεν ξέρω ποιό δρόμο θα ακολουθήσουμε τη δεδομένη στιγμή, αλλά πιθανότατα θα βρούμε κάποιον να τραγουδήσει στα σημεία που χρειαζόμαστε τραγουδιστή και θα είμαστε ικανοί να προχωρήσουμε τους Aerosmith λίγο παραπέρα, να πάμε το vibe λίγο παραπέρα», κατέληξε ο Πέρι.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.