Μεγάλες στιγμές από Αρλέτα - Λάκη Παπαδόπουλο και Δ. Σαββόπουλο

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Μεγάλες στιγμές από Αρλέτα - Λάκη Παπαδόπουλο και Δ. Σαββόπουλο

Τρίτη βράδυ, κατάμεστη η κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, το πρόγραμμα ξεκινάει κανονικά, αλλά μια ιδιαίτερη φόρτιση υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Συγκίνηση, προσμονή, χαρά, όλα μαζί τα συναισθήματα που εξωτερικεύονται με το τραγούδι, το κοινό δεν σταματάει να  τραγουδάει στίχο - στίχο όλα τα τραγούδια, δεν σταματάει να χειροκροτεί, δεν σταματάει να θυμάται και κάποιες στιγμές να μελαγχολεί κιόλας. Και καθώς προχωράει η βραδιά φτάνει η μεγάλη στιγμή!

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή,  καταχειροκροτείται και ξεκινάει με το… «Η Πλατεία ήταν γεμάτη…», ενώ στη συνέχεια ακολουθεί «Ο Πολιτευτής». Ο κόσμος παραληρεί. Όρθιος  τραγουδάει με τα χέρια ψηλά, οι γενιές έχουν ενωθεί, οι καλλιτέχνες επί σκηνής υποκλίνονται στον τροβαδούρο μιας γενιάς και εκείνος καθιστός πια στα σκαμπό μαζί τους, τούς απλώνει το χέρι, ευχαριστεί τους υπέροχους μουσικούς και μαζί με την Αρλέτα και τον Λάκη τραγουδούν «Μη μιλάς άλλο γι’ αγάπη» και «Θαλασσογραφία».

Μέσα σε δύο ώρες, όλοι όσοι βρέθηκαν στο Σταυρό του Νότου έζησαν ξανά τις μεγάλες στιγμές, όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος με την Αρλέτα και τον Λάκη μας χάριζαν το ιστορικό «Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι».

«Αν σηκωθώ θα έρθω…»
Σταυρός του Νότου, Κεντρική σκηνή
Κάθε Τρίτη
Ώρα Έναρξης:21:30
Μαζί τους:
Τρίτη 23 Νοεμβρίου Δημήτρης Πουλικάκος
Τρίτη 30 Νοεμβρίου Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Διεύθυνση: Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031
Ώρα έναρξης: 21:30


Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.