Κούρασε η Βίσση

3.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.67 (6 Ψήφοι)

Άννα Βίσση

Μάπα το… καρπούζι στο «Ρεξ»! Το πρόγραμμα της απόλυτης Ελληνίδας σταρ δεν φαίνεται να συγκινεί τον κόσμο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται έντονος προβληματισμός στους υπευθύνους, αλλά και στην ίδια την καλλιτέχνιδα. 

Κουρέλια έχουν γίνει τα νεύρα της Άννας, που έκανε ό,τι περνούσε απ’ το χέρι της εδώ και πάρα πολύ καιρό για να διαφημίσει το «Δώδεκα», με συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις και εξώφυλλα, χωρίς αποτέλεσμα όπως αποδεικνύεται. 

Τι να φταίει όμως; Λίγο η κρίση σίγουρα έχει βάλει το… χεράκι της, αλλά -κακά τα ψέματα- αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία όταν μιλάμε για τέτοια μεγέθη. Απλά, είναι προφανές ότι το κοινό έχει βαρεθεί τις συνεχόμενες επαναλήψεις και δεν δίνει δεκάρα να δει τη σιτεμένη πια αοιδό να τραγουδάει για χιλιοστή φορά τις επιτυχίες περασμένων δεκαετιών. 

Κουραστήκαμε εμείς, κουράστηκε και ο κόσμος όλος. Ήρθε η ώρα να το πάρει χαμπάρι και η «απόλυτη» όσο είναι καιρός διότι αν δεν προσφέρει κάτι καινούριο, τη βλέπουμε σύντομα να βαράει μύγες

Κλεμμένη η αφίσα!

Στέρεψαν μάλλον για τα καλά από ιδέες οι συνεργάτες της Αννούλας, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να αντιγράψουν το εξώφυλλο του δίσκου Air «The Virgin Suicides» για την αφίσα της στο «Ρεξ». Όπως βλέπετε παρακάτω, το copy-paste είναι ανηλεές και αδιαμφισβήτητο. Δυστυχώς, μια ζωή τα ίδια ρεζιλίκια εδώ στο Ελλάντα…

Κλεμμένη η αφίσα!

Κλεμμένη η αφίσα!
Κλεμμένη η αφίσα!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.