Ο Slash και το βιβλίο του

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

slash_book_b.jpgΟ γνωστός σε όλους μας Saul Hudson (κατά κόσμο Slash), ένας από τους μεγαλύτερους  hard rock  κιθαρίστες  όλων των εποχών, που έγινε γνωστός ως ο κιθαρίστας  των θρυλικών Guns n’ Roses, βρέθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2008 στην πασίγνωστη εκπομπή  του  Jimmy Kimmel , «Jimmy Kimmel Live» του τηλεοπτικού σταθμού abc. Ο Slash  μίλησε για το καινούριο του βιβλίο, στο οποίο περιγράφει διάφορα γεγονότα  για την ζωή του, ενώ έκανε λόγο και για το πως ξεκίνησε την καριέρα του, παίζοντας σε σχολικά πάρτι.

Μάλιστα, στο βιβλίο του περιγράφει ένα περιστατικό  με τον James Hedfield  των  Metallica, ενώ αναφέρεται και στον Αxl Rose, με τον οποίο μεγάλωσε μαζί στην ιστορική αυτή μπάντα, εκφράζοντας τον σεβασμό του και λέγοντας ότι είναι πολύ καλός μουσικός. Ο Slash αναφέρεται επίσης στον εθισμό του στα ναρκωτικά και στο ποτό, επισημαίνοντας τις αρνητικές του επιρροές, ενώ σημειώνει και τους λόγους για τους οποίους διαλύθηκαν οι Guns.

Πρέπει να πούμε ότι το βιβλίο συνοδεύεται από σπάνιο φωτογραφικό υλικό, όπου σκιαγραφούν τη μεγάλη ζωή ενός μεγάλου σταρ. Ένα  βιβλίο που  περίμενε πολύς κόσμος και  πιστεύουμε ότι θα είναι άκρως αποκαλυπτικό και θα απαντήσει σε πολλά ερωτήματα οπαδών τόσο του συγκροτήματος, όσο και του ίδιου του καλλιτέχνη.

Please publish modules in offcanvas position.