Γ. Πλούταρχος: «Είμαι τραγουδιστής του λαού, όχι των celebrities»

3.3333333333333 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.33 (6 Ψήφοι)

ploutarxos_93837445

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Πλούταρχος στον «Ρυθμό 94.9» και τον Μάκη Πουνέντη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τα επαγγελματικά του, την κρίση που περνάει η νύχτα, την οικογένειά του, ενώ για άλλη μια φορά εκδήλωσε την ευγνωμοσύνη του στον κόσμο, που, όπως είπε, τον βοήθησε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τα όσα είπε, αναλυτικά:

«Συγκινούμαι από την αγάπη του κόσμου»

«Δεν έχω σταματήσει να ευχαριστώ τον κόσμο που με έβγαλε από τη φτώχεια μου και τη μιζέρια μου και που με βοήθησε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα στον υπέρτατο βαθμό. Θέλω να τους δείχνω πόσο μεγάλη εκτίμηση έχω για αυτούς. Συγκινούμαι από την αγάπη τους. Δεν είμαι ο τραγουδιστής των celebrities, είμαι του λαού».

«Η νύχτα δεν πάει καλά»

«Πολλοί λίγοι βγάζουν λεφτά. Για να φτάσεις κάπου θέλει πολλά... Κόπο, τύχη και  timing. Δεν γίνονται όλοι. Πολλές φίρμες σήμερα δεν έχουν δουλειά. Η νύχτα δεν πάει καλά. Είναι λίγοι αυτοί που βγάζουν λεφτά και δεν ξέρεις για πόσο ακόμα καιρό».

«Δεν φοβήθηκα την κρίση»

«Επανέρχομαι το Πάσχα σε καινούργιο χώρο. Θα αρέσει στον κόσμο. Τον Φεβρουάριο βγαίνει η καινούργια μου δουλειά. Δεν φοβήθηκα την κρίση, αλλά θα ήταν υπερβολικό να δουλέψω και το χειμώνα».

«Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να είμαι σταρ»

«Δεν έχω κανένα δικαίωμα να καβαλήσω καλάμι. Ποτέ απέναντι στον κόσμο! Σε δημοσιογράφους ίσως, όμως ποτέ στον κόσμο. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να είμαι σταρ τη στιγμή που ο κόσμος έρχεται, σε ακούει και σε χειροκροτεί».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.