Ποιοί είναι υποψήφιοι για να μας εκπροσωπήσουν στη Eurovision;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

eleutheria_eleutheriou_38943444

Τη Εurovision που γνωρίζατε, καλύτερα να την ξεχάσετε. Η ελληνική συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για το 2010 δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις υπερπαραγωγές που είχαμε συνηθίσει.

«Σεμνά και ταπεινά» φαίνεται να είναι το φετινό μότο της ΕΡΤ, που μας διασαφήνισε ότι η ελληνική συμμετοχή για το 2010 θα είναι χαμηλών τόνων. Τα πρώτα υποψήφια ονόματα για την εκπροσώπησή μας ανακοινώθηκαν. Οι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα δεν ανήκουν στα ηχηρά ονόματα του παρελθόντος παρά σε μία νέα γενιά ταλαντούχων καλλιτεχνών.

Οι τρεις γυναίκες που θα διαγωνιστούν είναι οι εξής: η 20χρονη πρώην παίκτρια του «X-Factor» Eλευθερία Ελευθερίου, η Ελληνοβελγίδα Κατερίνα Αυγουστάκη, και η Δέσποινα Ρίτση. Δυναμικό παρόν όμως δίνουν και τρία νέα συγκροτήματα, που θα διεκδικήσουν επίσης την ψήφο του ελληνικού κοινού. Έτσι, οι Μέλισσες, οι Emigre και οι Santa Fila είναι οι υπόλοιπες τρεις συμμετοχές που ευελπιστούν να αποτελέσουν την ελληνική αποστολή που θα ταξιδέψει μέχρι το Όσλο της Νορβηγίας, όπου και θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός της Εurovision.

Ο νικητής, εκτός από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές συμμετοχές, θα έχει να αντιμετωπίσει και την απροθυμία της ΕΡΤ να δώσει κάτι παραπάνω, καθώς το κρατικό κανάλι έκανε σαφές ότι το promo tour του ελληνικού τραγουδιού θα είναι φέτος περιορισμένο και το βιντεοκλίπ του καλλιτέχνη πιο φτηνό από κάθε άλλη φορά. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή — δεν αποκλείεται μάλιστα να προστεθούν άλλα δύο ονόματα την τελευταία στιγμή.

Πηγή: Yupi

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.