Ρεκόρ πωλήσεων έκανε το άλμπουμ του Gummy Βear

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

gummy_bear_738445

O Gummy Βear είναι ένα διασκεδαστικό πράσινο αρκουδάκι με πολλά ταλέντα. Όποτε τραγουδά, χορεύει break dance ή παίζει την τούμπα μικροί και μεγάλοι δύσκολα συγκρατούνται να μη γελάσουν. Ενα από τα πολλά ταλέντα του είναι η ικανότητά του να μιλάει πολλές γλώσσες- επτά μέχρι πρότινος, τώρα και ελληνικά.

Οι γνώσεις του στα αγγλικά, ουγγρικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, σουηδικά και πορτογαλικά τον έχουν κάνει διεθνή σταρ. Πενήντα εκατομμύρια έχουν δει ως τώρα το βίντεο της μεγάλης επιτυχίας του «Ι Αm Α Gummy Βear» στο Υoutube, νούμερο που σε λίγο θα μοιάζει μικρό καθώς οι θαυμαστές του πολλαπλασιάζονται συνεχώς.

Ο Gummy Βear όμως έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων και στην ελληνική δισκογραφία. Ξεχάστε Μαντόνα, Μπιγιονσέ και Lady Gaga. Το άλμπουμ του αρκούδου-καρτούν πραγματοποίησε περισσότερες από 205.000 πωλήσεις όταν κυκλοφόρησε μαζί με εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό, ενώ τώρα που κυκλοφορεί και στα δισκοπωλεία υπολογίζεται ότι τους επόμενους μήνες θα ξεπεράσει ιστορικά ρεκόρ πωλήσεων που κατείχαν θρυλικοί δίσκοι των περασμένων δεκαετιών. Ο Gummy Βear, το ομώνυμο τραγούδι του οποίου σιγοτραγουδιέται από όλους σε 30 γλώσσες, έκλεψε την παράσταση και στην Ελλάδα, αφού στον ήχο του χτυπούν τα περισσότερα κινητά: μικροί και μεγάλοι έχουν ξετρελαθεί μαζί του, ενώ το «Θα ΄μαι καλό παιδί» είναι αναμφισβήτητα το hit της χρονιάς.

O ι περισσότεροι τον γνωρίσαμε από το τηλεοπτικό σποτ γνωστής εταιρείας αλλαντικών και μας κέρδισε με τις απίστευτες χορευτικές φιγούρες του. Αφού μας διασκέδασε με την ανάλαφρη μελωδία του «Θα ΄μαι καλό παιδί», μας κέρδισε ολοκληρωτικά και με τα 19 τραγούδια του, μεταξύ των οποίων άλλα δύο ελληνικά, ο «Τρελοχαβανέζος» και το «Μη και μη».

Τις επόμενες ημέρες ο Gummy Βear κυκλοφορεί και σε DVD, όπου το πράσινο αρκουδάκι καλεί όλα τα παιδιά να κουνηθούν στον δικό του ρυθμό, ενώ έπεται το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ του, με τα ωραιότερα τραγούδια των Χριστουγέννων ερμηνευμένα στα ελληνικά με τη χαρακτηριστική φωνή του Gummy Βear. Υπολογίζεται ότι ο Gummy Βear ως το τέλος του έτους θα έχει πουλήσει πάνω από 500.000 αντίτυπα μόνο στην Ελλάδα!

Πηγή: Εφημερίδα «Το Βήμα»

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.