Να τα παρατήσει σκέφτεται η Καλομοίρα!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kalomoira5_b.jpgΆφαντη είναι η Καλομοίρα τον τελευταίο καιρό, παρά την επιτυχημένη παρουσία της στη Eurovision και την τρίτη θέση που κατέκτησε! Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αντί σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της για να εκτοξευτεί η καριέρα της, όπως συμβαίνει συνήθως με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη προαναφερθείσα διοργάνωση, βρίσκεται εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στον πατέρα και τη μητέρα της στην Αμερική!

Μάλιστα, οι φήμες οργιάζουν και πολλοί λένε πως η Καλομοίρα σκέφτεται να παρατήσει οριστικά την καριέρα της στη χώρα μας και να μείνει για πάντα κοντά στους γονείς της, την αδερφή της και τον αγαπημένο της Γιώργο!

Αυτά δεν είναι λόγια του αέρα, αλλά υπαινιγμοί που άφησε ο ίδιος ο πατέρας της με δηλώσεις του σε ελληνική εφημερίδα. Δηλώσεις οι οποίες έβαλαν… φωτιά και ήδη άρχισαν να αγχώνουν τους ανθρώπους της εταιρείας της Καλομοίρας.

Η τελευταία φαίνεται πως είναι πιεσμένη από την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο και πως δεν αντέχει άλλο να συνεχίσει. Συν τοις άλλοις, ο μέλλων σύζυγός της τη θέλει κοντά του και προσπαθεί να την πείσει ότι μπορεί να κάνει μια νέα αρχή στην Αμερική.

Τις επόμενες ημέρες,πάντως, αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για κάποιες υποχρεώσεις που τρέχουν και σύντομα αναμένεται να πάρει την οριστική της απόφαση. Εν αναμονή...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.