Ο λόγος που ματαιώθηκε η περιοδεία του Χατζηγιάννη στην Αμερική

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

xatzigiannis_54637b.jpgΜετά την ακύρωση της περιοδείας του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Αμερική, η προφανής αιτία που βρήκαν ορισμένοι ήταν η χαμηλή προσέλευση κόσμου. Ωστόσο, με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του τραγουδιστή, γνωστοποιείται ότι ο λόγος που τον ανάγκασε  να πραγματοποιήσει μόνο τέσσερις συναυλίες και να ματαιώσει τις υπόλοιπες, ήταν η κακή διοργάνωση.

Παρακάτω διαβάστε, αναλυτικά:

«Με λύπη μας σας ανακοινώνουμε τη ματαίωση τεσσάρων από τις συνολικά εννέα συναυλίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της περιοδείας του στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία από πλευράς προσέλευσης κόσμου οι συναυλίες στη Νέα Υόρκη, στο Σικάγο, στο Τορόντο και στο Μόντρεαλ.  Ήταν όλες sold out με πάνω από 10.000 θεατές συνολικά.  Οι υπόλοιπες τέσσερις και συγκεκριμένα, στο Μαϊάμι, στο Λος Άντζελες, στη Βοστόνη και στο Ατλάντικ Σίτι δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκαν παρόλο που ήταν ήδη και αυτές sold out.

Ο λόγος της ματαίωσης είναι η πλήρης ανεπάρκεια και ανικανότητα του κεντρικού γραφείου διοργάνωσης στην Αμερική, που είχε σαν αποτέλεσμα την έλλειψη κάθε οργανωτικής, ηχητικής και τεχνικής υποδομής με επακόλουθο την εξοργιστική ταλαιπωρία του κοινού, του καλλιτέχνη και του συγκροτήματος.

Είναι πράγματι λυπηρό το κοινό να υφίσταται ταλαιπωρία καθυστέρησης δύο ωρών περιμένοντας στην ουρά έξω από τον χώρο λόγω του ότι οι διοργανωτές δεν ήταν συνεπείς στην προετοιμασία της τεχνικής υποδομής.  Είναι επίσης λυπηρό συναυλία (Σικάγο) με προπωλημένα όλα τα εισιτήρια να μην πραγματοποιείται και να αναβάλλεται για την επόμενη μέρα λόγω του ότι δεν υπήρχαν καν μηχανήματα!!!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σεβόμενος πάνω απ' όλα το κοινό και την τέχνη του υπόσχεται να πραγματοποιήσει στο εγγύς μέλλον τις συναυλίες που δεν έγιναν ανταποκρινόμενος στη θερμή υποδοχή του κόσμου της Αμερικής».

 

 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.