Όλα τα λεφτά στον Πλούταρχο!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

__640000__b.jpgΤο αστρονομικό ποσό των 640.000 ευρώ προσέφερε γνωστή εταιρεία που διοργανώνει συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό ώστε να τον πείσει να πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε Καναδά και Αυστραλία.

Η πρόταση που δέχτηκε ο Γιάννης Πλούταρχος αφορούσε 8 συνολικά συναυλίες τις οποίες η γνωστή εταιρεία ήθελε να δώσει ο δημοφιλής τραγουδιστής σε Αυστραλία, Καναδά και κάποιες πόλεις της Αμερικής. Το ποσό που θα εισέπραττε από κάθε του εμφάνιση, θα ανερχόταν στα 60.000 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα ανεβασμένο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ωστόσο δε θεωρείται καθόλου παράλογο αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι ο Γιάννης δεν έχει δώσει καμία συναυλία ούτε στην Ελλάδα αλλά ούτε και στο εξωτερικό. Επομένως οι ομογενείς που δεν έχουν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται θα πλήρωναν όσο όσο για να παρακολουθήσουν από κοντά μία live του εμφάνιση. Από την άλλη και το ίδιο το όνομα του Γιάννη Πλούταρχου πουλάει όπως και να έχει αφού θεωρείται από τους πιο αγαπητούς καθώς και επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, γεμίζοντας μάλιστα μαγαζιά καθημερινά και για πολλές σεζόν σε περιόδους ιδιαιτέρως δύσκολες για τη νυχτερινή διασκέδαση.

Παρ’ όλα αυτά η απάντηση του δημοφιλούς τραγουδιστή ήταν για άλλη μια φορά αρνητική στην πρόταση που του έγινε καθώς θεωρεί ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να πραγματοποιήσει συναυλίες.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.