Απαγορεύτηκε στον Μέριλιν Μάνσον να μπαίνει σε εκκλησίες

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (4 Ψήφοι)

mansonbig.jpgΟ εκκεντρικός ροκ στάρ και νέος παραγωγός ταινιών Μέριλιν Μάνσον προσεβλήθη πολύ άσχημα. Πρόσφατα πήγε στην Κολωνία με την έκθεση ζωγραφικής που έχει και ήθελε να επισκεφτεί τον καθεδρικό ναό της Κολωνίας.

Οι κληρικοί όμως δεν του επέτρεψαν να μπει μέσα και αναγκάστηκε να σχολιάσει τις ομορφίες του συγκεκριμένου αρχιτεκτονήματος από μακριά. Σύμφωνα με τα λόγια του ακόμα και από μακριά καταλαβαίνει κανείς ότι ο καθεδρικός ναός της Κολωνίας είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία του κόσμου. Η αλήθεια είναι ότι και παλιότερα ο Μάνσον έχει παραδεχθεί ότι η γερμανική κουλτούρα είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης γι΄αυτόν.

Ο Μάνσον πιστεύει ότι ο λόγος που δεν του επέτρεψαν να μπει μέσα στο ναό είναι ότι είχε κραγιόν στα χείλη του κάτι που το είδαν οι κληρικοί. Πολλές φορές στο παρελθόν η παγκόσμια Χριστιανική κοινότητα ήθελε να ρίξει «ανάθεμα» στον κύριο Γουόρνερ (Μπράιαν Γουόρνερ είναι το πραγματικό όνομα του Μάνσον) εξαιτίας της σατανικής προέλευσης της τέχνης του. 11 χρόνια νωρίτερα (1996) κατηγορήθηκε ως δούλος του σατανά μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του με τίτλο «Αντίχριστος Σούπερσταρ». Ο Μάνσον παρουσίασε στην Κολωνία την ζωγραφική του έκθεση με χρώμα και νερό η οποία τον ενένπνευσε να κάνει μια εικόνα του Αδόλφου Χίτλερ παρουσιάζοντας τον ως τρανσέξουαλ με γυναικεία στήθη.

Please publish modules in offcanvas position.