Πικραμένος ο Μιχαλόπουλος με τη συμπεριφορά του Ζαχαράτου

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

mixalopoulos_839345bΕίχαμε τις ίντριγκες στο «Σεσουάρ για δολοφόνους» λόγω  του... καβαλημένου Νίκου Μουτσινά, τώρα μαθαίνουμε πως γίνονται τα ίδια και χειρότερα στη «Χαρτοπαίκτρα» εξαιτίας του Τάκη Ζαχαράτου, ο οποίος φέρεται να είναι η αιτία της αποχώρησης του Πάνου Μιχαλόπουλου από την παράσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζαχαράτος πήρε την πρωτοβουλία να φωτογραφηθεί μόνος του για την αφίσα (σαν μεγάλος... σταρ που είναι!) και να κάνει μια δεύτερη φωτογράφηση, βάζοντας όλους μαζί τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές του. Δεν έδειξε ίχνος σεβασμού για τους συναδέλφους του, μεταξύ των οποίων βρισκόταν μάλιστα και ο Πάνος Μιχαλόπουλος, που αν μη τι άλλο είναι ένας άνθρωπος με πολλά χρόνια στο χώρο και σαφέστατα πολύ βαρύ όνομα.

Γι' αυτό αποχώρησε ο τελευταίος, αν και ο ίδιος επικαλέστηκε λόγους υγείας, θέλοντας να αποφύγει τις προστριβές και τα σχόλια. Είναι απολύτως λογικό να πειραχτεί και του δίνουμε μεγάλο δίκιο, γιατί δεν του αρμόζει τέτοια συμπεριφορά. Και πολύ περισσότερο από παιδαρέλια που δεν έχουν ούτε τη μισή ιστορία του...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.