Θα δούμε και στο θέατρο την Καγιά;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kagia_8276384bΚυκλοφόρησε μια φήμη τις τελευταίες ώρες, που θέλει τη Βίκυ Καγιά να έχει δεχτεί πρόταση για να εμφανιστεί σε καινούρια αθηναϊκή παράσταση. Η παρουσιάστρια, λέει, τρελαίνεται για θέατρο και την ενδιαφέρει πολύ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οπότε το σκέφτεται το πράγμα.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο; Φυσικά και όχι! Όπως αναφέρουν οι δικές μας πληροφορίες, η Βίκυ έχει επικεντρώσει προς το παρόν την προσοχή της στο «Next Top Model» και δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό της για τη φετινή σεζόν.

Το ριάλιτι της τρώει πολύ από το χρόνο της, αφήστε δε που σε αυτή τη νέα προσπάθειά της είναι αποφασισμένη όσο ποτέ άλλοτε να κάνει τα πάντα για να πετύχει. Το έχουμε γράψει και το γράφουμε ξανά: Το τηλεοπτικό της μέλλον κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από τη νέα αυτή απόπειρα στον ΑΝΤ1. Αν δεν τα καταφέρει, όπως έγινε στον «Πρωινό Καφέ», δύσκολα θα την εμπιστευθούν ξανά στο κανάλι του Αμαρουσίου και βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο θα θελήσουν κάπου αλλού να της δώσουν νέα ευκαιρία...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Εδώ δεν κάνει για την τηλεόραση που οι χαζές ξανθιές επιβιώνουν, πώς να σταθεί στο θέατρο;;;; Αν το δω και αυτό θα τα έχω δει όλα σ' αυτή τη ζωή!!!!

Ελευθερία 89
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.