Κι άλλο παρατράγουδο με πρωταγωνιστή τον Μουτσινά

1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.00 (11 Ψήφοι)

sesouar_8293949b

Χαμός έγινε λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους», καθώς, όπως μαθαίνουμε, λίγο έλειψε οι ηθοποιοί να... αρπαχτούν εξαιτίας του συνήθη υπόπτου Νίκου Μουτσινά.

Όπως συμβαίνει στις πρεμιέρες, όλοι τους ήθελαν να φέρουν αρκετά δικά τους άτομα, ωστόσο ο άλλοτε παρουσιαστής του «Πρωινού Καφέ» και νυν του «Δέστε τους» απαίτησε να έχει τουλάχιστον είκοσι πέντε δικούς του καλεσμένους. Με δεδομένο λοιπόν ότι το θέατρο «Αποθήκη» δεν χωράει και πολύ κόσμο,  οι υπόλοιποι αναγκάστηκαν να περιοριστούν στα πέντε άτομα, πράγμα που δημιούργησε προβλήματα και εντάσεις.

Μάλιστα, ουκ ολίγοι έγιναν έξω φρενών όταν ο Μουτσινάς ακούστηκε να λέει με τουπέ ότι... εκείνος είναι ο πρωταγωνιστής και πως φέρνει ονόματα που πουλάνε και τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας, εννοώντας βέβαια τους Γιώργο Τσαλίκη, Μαρία Ηλιάκη, Δήμητρα Αιγινήτη, Νότη Χριστοδούλου και άλλους από τον χώρο της τηλεόρασης. Όπα, ρε Μουτσινά, χαλάρωσε λίγο, γιατί δεν το βλέπουμε να σου βγαίνει σε καλό όλο αυτό. Με το καλάμι κανείς δεν πήγε μπροστά και περισσότερο δε εσύ που, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θυμόμαστε ούτε μια επιτυχία σου στο πρόσφατο παρελθόν...

Προβληματισμός για το «Δέστε τους»

Μια και ο λόγος για την παρέα της απογευματινής εκπομπής του Alpha, «Δέστε τους», έτσι όπως πάει το πράγμα με τις επιδόσεις της στους πίνακες της agb, δεν νομίζουμε να πολυκαιρίσει στην ελληνική τηλεόραση. Από την αρχή που βγήκε στον «αέρα» μέχρι και σήμερα, υπάρχει μεγάλη γκρίνια στο κανάλι της Κάντζας για τα χαμηλότερα του αναμενομένου νούμερα, τα οποία δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση το κόστος της παραγωγής.

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ+Η ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΥΣΜΑΤΟΣ!!

Νίκη
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Συμφωνω μαζι σου. Πως κανει αυτος ο ανθρωπος τηλεοραση? Ειναι Ελεεινος

Maria Kaklopoulou
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.