«33 φορές να φύγεις» στο Θέατρο Διάνα

4.1071428571429 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.11 (28 Ψήφοι)

rantou_8399455vb

«33 φορές να φύγεις» είναι ο τίτλος του θεατρικού που υπογράφει ο Νίκος Ποριώτης και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο Διάνα από την Ελένη Ράντου και τον Άκη Σακελαρίου.

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Μιχάλης Καμαρινός  υπήρξε ένας άκρως επιτυχημένος συγγραφέας-ηθοποιός, έζησε την δόξα, αλλά τον κέρδισαν τα προσωπικά του φαντάσματα και για αρκετά χρόνια παρέμεινε κλεισμένος στο σπίτι του παλεύοντας με την κατάθλιψη, τον αλκοολισμό  και τα βίαια ξεσπάσματα.

Στη ζωή του εισβάλει η Δέσποινα Πλαστή, μια νεαρή ματαιόδοξη ηθοποιός που θέλει να γράψουν και να παρουσιάσουν  ένα έργο μαζί , ένα έργο που θα φέρει σε κείνον την επαναφορά και θα παρασύρει και εκείνη στη δόξα.

Μία κοπέλα διψασμένη για το σουξέ, για τη φήμη , που πιστεύει πως αδικήθηκε από την κοινωνία και πως ήρθε η ώρα να αποδείξει  τι πραγματικά αξίζει.

Ο συγγραφέας αρνείται και προσπαθεί σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους να την διώξει, έστω και αν αρκετές στιγμές είναι έτοιμος να πειστεί και  να ενδώσει.

Πρόκειται για την συνύπαρξη δύο  πολύ καλών ηθοποιών με χημεία μεταξύ τους που φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα  κάτω από ένα μετριότατο κείμενο και ένα στόρι που σε όλους μας θυμίζει κάτι.

Ο ρόλος της Ράντου εμπεριέχει όλη την ανοησία και την τηλεοπτική έπαρση που μας περιβάλει, ενώ ίσως ο ρόλος θα ταίριαζε καλύτερα σε μια νεότερη ηθοποιό έστω και αν η Ράντου κρατιέται σε εντυπωσιακή φόρμα.

Τέλος, εντυπωσιακό αν και με κάποια μικρά προβλήματα το εγχείρημα της διπλής πλατείας για το κοινό με την σκηνή στη μέση σχεδόν του θεάτρου.

INFO
Θέατρο Διάνα, Ιπποκράτους 7
Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο 21:30, Κυριακή 19:00

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.