Ο έρωτας Ρούλας και Φραν στο σανίδι

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (3 Ψήφοι)

reppas_papathanasiou_83455bΤη μεταφορά στο θέατρο, του τηλεοπτικού έρωτα που άφησε εποχή ανάμεσα στη Ρούλα Βροχοπούλου και τον Αλβανό συζηγό της Φραν, αποφάσισε το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου για τον φετινό χειμώνα.

Πρόκειται για το «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» τη νέα κωμωδία που θα ανέβει στο θέατρο «Λαμπέτη» με το συγγραφικό δίδυμο να έχει εμπνευστεί από την ιστορία της Ρούλας και του Φραν οι οποίοι φέτος έδωσαν τη δική τους «παράσταση» μέσα από τις μεσημεριανές και όχι μόνο τηλεοπτικές εκπομπές. Στην κωμωδία των δύο ταλαντούχων συγγραφέων τον πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ένας νεαρός Αλβανός γύρω από τον οποίο εξελίσσεται η όλη ιστορία. Το ερωτικό στοιχείο ενός ελληνοαλβανικού έρωτα (όπως στη περίπτωση του Φραν και της Ρούλας) θα κυριαρχήσει επί σκηνής δοσμένο όμως με ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο.

Ήρωες δεν θα είναι ούτε η Ρούλα αλλά ούτε και ο συζηγός της Φραν. Οι Ρέππας και Παπαθανασίου, μετά από πολλές οντισιόν, κατέληξαν να δώσουν το ρόλο του Αλβανού πρωταγωνιστή, στον ταλαντούχο Νικόλα Μακρή ο οποίος τον περασμένο χειμώνα έπαιζε στην άκρως επιτυχημένη επιθεώρηση «Το τρέντι θα σφυρίξει τρεις φορές» με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή. Από την άλλη το πρόσωπο που θα υποδυθεί την ανεπανάληπτη Ρούλα Βροχοπούλου αναζητείται ακόμα. Άλλωστε Ρούλα είναι μόνο μία και κάτι μας λέει, ότι το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στην εύρεση της «σύγχρονης» Μάρθας Βούρτση.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.