Θέλουν τη Γερμανού στον «Καφέ» οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

natalia_b.jpgΈντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών ότι στον ΑΝΤ1 έχουν στο στόχαστρό τους τη Ναταλία Γερμανού για τη θέση της βασικής παρουσιάστριας του «Πρωινού Καφέ». Όλα αυτά, λίγο μετά την εμφάνιση της Ναταλίας στην εκπομπή «Αξίζει Να Το Δεις» της Τατιάνας Στεφανίδου, μια κίνηση που, σύμφωνα με τα όσα λέγονται από κάποιους, επρόκειτο ως μια πρώτη προσέγγιση από τους ανθρώπους του καναλιού του Αμαρουσίου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μες Την Καλή Χαρά» φαντάζει αυτή τη στιγμή ως η ιδανικότερη λύση για τον «Καφέ», προκειμένου τα νούμερα της ιστορικής εκπομπής να πάρουν την ανιούσα, ωστόσο μια τέτοια συνεργασία δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου για πολλούς και διάφορους λόγους.

Κατ’ αρχάς, η Γερμανού είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τους ανθρώπους του Alpha που της έδωσαν την ευκαιρία να αναλάβει το τιμόνι της πρωινής εκπομπής του καναλιού, ενώ κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους υπεύθυνους του σταθμού. Εκτός αυτού, η ίδια η παρουσιάστρια έχει εκφράσει δημοσίως την επιθυμία της να συνεχίσει στην Κάντζα και τη νέα χρονιά, αφού μόνο καλά λόγια έχει να λέει για τη συνεργασία, αλλά και το καλό κλίμα που επικρατεί μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Στην παρούσα φάση, λοιπόν, όλα δουλεύουν καλύτερα και από… ρολόι για τη Ναταλία στον Alpha και σαφέστατα αποτελεί μια πολύ δύσκολη απόφαση το να αφήσει την πρωτιά και να μετακομίσει σε αντίπαλο σταθμό, ξεκινώντας πάλι από την αρχή.

Απ’ την άλλη πλευρά, η παρουσιάστρια του «Μες Την Καλή Χαρά» έχει διατηρήσει άριστες σχέσεις με τον ΑΝΤ1, στο δυναμικό του οποίου ανήκε μέχρι το 2005, όταν συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του Fame Story 3 και παρουσίαζε την εκπομπή «Φύγαμε Λοιπόν». Με δεδομένο αυτό, δεν αποκλείεται να πάρει το δρόμο της επιστροφής το καλοκαίρι σε περίπτωση που δεχθεί μια τόσο ελκυστική πρόταση που δεν θα μπορεί να πει «όχι». Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι όλα λειτουργούν υπέρ της, αφού το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Alpha είναι για 1+1 χρόνο, κάτι που σημαίνει πως έχει τη δυνατότητα να επιλέξει πλέον αυτό που θεωρεί περισσότερο συμφέρον για εκείνη, απολαμβάνοντας παράλληλα τους καρπούς μιας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.