Τέλος από τον «Πρωινό Καφέ» Ζαρίφη και Μουτσινάς

4.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.67 (6 Ψήφοι)

zarifi_moutsinas_2634556b.jpgΜπορεί τον περασμένο Σεπτέμβριο η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Νίκος Μουτσινάς να μας παρουσιάστηκαν με… τυμπανοκρουσίες αλλά και ως κάτι το εντελώς διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει στην πρωινή ζώνη, τελικά όμως δεν κατάφεραν να φέρουν στον ΑΝΤ1 τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του καναλιού να αποφασίσουν την αποπομπή τους από τον «Πρωινό Καφέ»!

Όπως ανακοινώθηκε από τον σταθμό, το τηλεοπτικό δίδυμο της ιστορικής εκπομπής αποτελεί οριστικά παρελθόν. Η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει αναλυτικά: «O ΑΝΤ1 εξαιτίας σημαντικής διαφωνίας αναφορικά με τη θεματολογία του Πρωινού Καφέ αποφάσισε από κοινού με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Νίκο Μουτσινά και Κατερίνα Ζαρίφη τη λύση της συνεργασίας τους. Ο ΑΝΤ1 τούς εύχεται κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε νέα τους προσπάθεια».

Αρχικά η απόφαση που είχε παρθεί ήταν οι δύο παρουσιαστές να στηριχθούν μέχρι τον Ιούνιο, ωστόσο το κλίμα άλλαξε άρδην για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι πως οι δείκτες της AGB δεν έδειξαν απολύτως καμία βελτίωση μέχρι τώρα αλλά αντιθέτως μια συνεχόμενη… καθίζηση και από την άλλη η αρνητική στάση των Ζαρίφη και Μουτσινά, που έχει προκαλέσει δυσφορία στο Μαρούσι. Συγκεκριμένα, οι τελευταίοι με δηλώσεις τους σε διάφορες εκπομπές έλεγαν ούτε λίγο-ούτε πολύ πως δεν περνούν καλά και ότι δεν ξέρουν αν θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πρωινό, ενώ επιπλέον δεν έδειξαν και καμιά απολύτως διάθεση συνεργασίας όταν το κανάλι προχώρησε στην αλλαγή αρχισυνταξίας της εκπομπής. Μάλιστα, όπως ακούστηκε, ένας μεγάλος καβγάς του Νίκου Μουτσινά με τη νέα αρχισυντάκτρια Ελευθερία Κεφαλά την περασμένη Παρασκευή, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Από κει και πέρα τώρα, τον «Καφέ» θα παρουσιάζουν από Δευτέρα ο Γιώργος Λιανός και η Δέσποινα Καμπούρη, ενώ νέος αρχισυντάκτης της εκπομπής αναλαμβάνει ο Άγγελος Φώσκολος. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα…

Updated (6/3): Τελικά ξεκίνησαν σήμερα ο Λιανός και η Καμπούρη, αφού κλήθηκαν εσπευσμένα από τη διοίκηση του Ant1 να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Χωρίς παρουσιαστές, άλλωστε, χλωμό να έβγαινε ο «Καφές» στον αέρα! Όντας συμπαθητικά παιδιά και οι δύο, θεωρείται δεδομένο πως θα προσφέρουν κάτι παραπάνω απ’ τους προκατόχους τους στην πρωινή ζώνη του καναλιού μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η παρουσία τους, πάντως, έχει προγραμματιστεί μέχρι τον Ιούνιο και μετά έχει ο Θεός…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.