ALPHA: Φήμες για αποχωρήσεις αστέρων

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

alpha_tv434243b.jpgΎστερα από την έξοδο των Μουτσινά - Ζαρίφη από τον ΑΝΤ1, εξελίξεις φημολογείται πως δρομολογούνται και στον ALPHA μετά τη σύγκρουση της εργοδοσίας του γερμανικού ομίλου RTL και των εργαζομένων του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο Γιώργος Αυτιάς φέρεται δυσαρεστημένος και πιθανόν να μετακινηθεί στο ALTER, ωστόσο υπάρχει και η περίπτωση να πολιτευτεί αφού του έχουν γίνει και προτάσεις από διάφορα κόμματα.

Επίσης, μαθαίνουμε ότι ο Νίκος Μάνεσης και η Ελένη Μενεγάκη μάλλον θα αλλάξουν στέγη και πιθανότατα θα επιστρέψουν στον ΑΝΤ1, ενώ και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος στην εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της περασμένης Τρίτης πήρε θέση υπέρ των εργαζομένων, ακούσθηκε να λέει πως του χρόνου θα μείνει εκτός τηλεόρασης.

Ξεκίνησε η «εθελούσια έξοδος»

Όσον αφορά ονόματα μικρότερου βεληνεκούς, σήμερα Παρασκευή (6/3), αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν την πρόταση της διοίκησης για «εθελούσια έξοδο». Παρελθόν απ’ τον σταθμό αποτελούν, μεταξύ άλλων, οι Γιάννης Σμυρλάκης, Βενιζέλος Λεβεντογιάννης, Ελένη Καλογεροπούλου, Αντρέα Παλομπαρίνι, Ιωάννα Σουλάκη και Μιχάλης Μιχαήλ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέραν του Παλομπαρίνι έφυγαν ακόμη έξι συντάκτες του αθλητικού τμήματος, αλλά και μεγάλο τμήμα του διοικητικού προσωπικού.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.