Έρχεται το ελληνικό MTV!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

mtv_b.jpgΑπό την άνοιξη του 2008 έρχεται και στη χώρα μας το MTV! Το κανάλι θα παίζει δοκιμαστικά στη συχνότητα του smart από τέλη Φεβρουαρίου μέχρι 20 Μαρτίου και θα εκπέμπει αρχικά μονό στην Αττική, με στόχο στο μέλλον να καλύψει ολόκληρη την Ελλάδα. Από τις 20 Μαρτίου μέχρι και τις 15 Απριλίου θα έχει οριστικοποιηθεί το ποιοι θα παρουσιάζουν το πρόγραμμά του, οπότε το κανάλι θα αρχίσει να εκπέμπει κανονικά.

Αρχικά, το 80% των προγραμμάτων που θα προβάλλονται θα είναι ξένα και το υπόλοιπο 20% ελληνικά. Στο ξένο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται τόσο τα reality, όσο και οι εκπομπές που προβάλλονται στο MTV Europe.

Στην εκδήλωση που έγινε για την παρουσίαση του καναλιού έσπευσαν δεκάδες μουσικόφιλοι και μεταξύ αυτών ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Ιζυ Κουτιέλ, η Αλκηστη Μαραγκουδάκη, η Ολγα Παυλάτου, αλλά και ο Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος, μάλιστα, είναι προσωπικός φίλος του Βίκτορα Ρέστη, που φέρνει το MTV στη χώρα μας.

Ο τελευταίος μίλησε για τη νέα προσπάθεια, τονίζοντας: «Μεγάλωσα βλέποντας MTV. Τότε φάνταζε απλώς όνειρο ένα αντίστοιχο ελληνικό κανάλι. Τώρα αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Είναι ευτυχής που παίρνω μέρος στο λανσάρισμα του MTV Ελλάς, που μέσα στο φακό του ανοίγει στο νεανικό κοινό της χώρας ένα παράθυρο στον κόσμο».

Απ’ την πλευρά του, ο Bob Bakish, που είναι πρόεδρος του διεθνούς δικτύου Viacom, στο οποίο ανήκει το MTV, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά εορτάζουμε με τον φίλο μας κ. Βίκτορα Ρέστη τη λειτουργία του ελληνικού MTV. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία εκπομπής ενός μη συνδρομητικού καναλιού που θα μεταδίδει τις αξίες και το πνεύμα του MTV σε εκατομμύρια νέους. Με αυτή την κίνηση το MTV διευρύνει την παρουσία του στην Ευρώπη μπαίνοντας σε ακόμη μία σημαντική χώρα».

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος του MTV νoτιοανατολικής Ευρώπης, Αntonio Campo Dall’ Orto, ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η ανακοίνωση της άφιξης του ελληνικού MTV. Ο πραγματικός μας σκοπός είναι να προσφέρουμε στους νέους της Ελλάδας μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία μέσα από τη συμμετοχή τους στη διεθνή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το MTV, πάντοτε με σεβασμό προς την τοπική κουλτούρα και παράδοση. Οι νέοι είναι το μέλλον, είμαστε περήφανοι που εργαζόμαστε γι’ αυτούς και χαιρετίζουμε τη λειτουργία του MTV Ελλάς».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.