Επιστρέφει στο MEGA ο Λαζόπουλος;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

lakis_3433443b.jpgΤη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στο Mega Channel ακούγεται πως πήρε ο Λάκης Λαζόπουλος, που, όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, συμφώνησε να συνεργαστεί με το κανάλι της Λεωφόρου Μεσογείων από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη μάλλον έπαιξαν τα τελευταία δραματικά γεγονότα στον ALPHA, όπου η γερμανική ιδιοκτησία εφαρμόζει το μέτρο της εθελούσιας εξόδου, αλλά και η επιθυμία του φίλου του Λάκη, Δημήτρη Κοντομηνά, να πουλήσει το 33% των μετοχών που κατέχει ακόμη στο κανάλι, μη συμφωνώντας ούτε εκείνος με το νέο μοντέλο που βρίσκεται στα σκαριά.

Ο παρουσιαστής του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο, ωστόσο κάποιες πηγές λένε ότι έχει δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες του MEGA και πως απομένουν μόνο τα τυπικά. Αξίζει να σημειώσουμε πως και ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρθηκε να εντάξει στο πρόγραμμά του τον Λάκη (φήμες κάνουν λόγο για άκρως δελεαστική οικονομική πρόταση), αλλά ο τελευταίος μάλλον φαίνεται πως προτιμά να μετακομίσει στο μεγάλο κανάλι και σε γνώριμα λημέρια του παρελθόντος!

Στόχος και η Μενεγάκη;

Πέρα από τον Λαζόπουλο, φημολογείται πως στο MEGA υπάρχει ακόμα ένας μεγάλος στόχος για τη νέα σεζόν, που δεν είναι άλλος από την Ελένη Μενεγάκη. Οι υπεύθυνοι του σταθμού ακούγεται πως είναι δυσαρεστημένοι εξαιτίας της πτωτικής τάσης που παρατηρείται φέτος στα νούμερα του «Όμορφου Κόσμου» (για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου χτυπάει η καμπάνα!) και θεωρούν πως η λύση της ξανθιάς παρουσιάστριας είναι η ενδεδειγμένη για το «φρεσκάρισμα» του πρωινού προγράμματος.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.