Η Βίκυ Καγιά νέα παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kagia_244654534b.jpgΎστερα από διαβουλεύσεις αρκετών ημερών, όπου οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για ένα σωρό κόσμο, τελικώς οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως η Βίκυ Καγιά αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για τη θέση της παρουσιάστριας του «Πρωινού Καφέ»!

Η γνωστή ηθοποιός-μοντέλο κατάφερε να επικρατήσει όλων των υπόλοιπων υποψηφίων και κλήθηκε αμέσως να υπογράψει το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου, όπως κι έγινε.

Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί πότε θα ξεκινήσει εκπομπή, ωστόσο είναι πιθανό αυτό να συμβεί ακόμα και πριν το Πάσχα. Μέχρι τότε στο τιμόνι της ιστορικής εκπομπής θα συνεχίσουν ο Γιώργος Λιανός και η Δέσποινα Καμπούρη, που αποτέλεσαν λύση ανάγκης ύστερα από την απομάκρυνση του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Ζαρίφη πριν λίγο καιρό.

Να σημειώσουμε πως πέρα από τον «Καφέ», η Καγιά προορίζεται για την παρουσίαση και των φετινών καλλιστείων, που πιθανότητα θα λάβουν χώρα στα μέσα Ιουνίου.

Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σταθμός:

«Κατέκτησε τις διεθνείς πασαρέλες. Έλαμψε στο θέατρο και στο σινεμά. Μας κέρδισε με τον αέρα της στα τηλεοπτικά πλατό. Και τώρα φέρνει μια φρέσκια γεύση στον ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ μας!

Η Βίκυ Καγιά θα μας υποδέχεται σύντομα σε έναν διαφορετικό ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ καθημερινά στις 10:00. Η νέα οικοδέσποινα διαθέτει εκθαμβωτική εμφάνιση, δυναμική προσωπικότητα, πολύτιμη πείρα, άφθονα ταλέντα και κυρίως ένα γλυκό, χαμογελαστό πρόσωπο που θα μας φτιάχνει τη μέρα! Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις, η Βίκυ Καγιά μας παρουσιάζει τη δική της άποψη για την πρωινή ψυχαγωγία.

Ξεκίνησε το modeling στα 14, συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και σύντομα αναδείχθηκε σε διεθνώς επιτυχημένο top model. Έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες διεθνών brands. Το 2006 ξεκίνησε την καριέρα της και στην υποκριτική. Μετά την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία του Νίκου Περράκη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», κέρδισε τις εντυπώσεις και στο θεατρικό σανίδι για δύο συνεχόμενες σεζόν με την εξαιρετική της ερμηνεία στην παράσταση «Δυο τρελοί – τρελοί παραγωγοί» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Παράλληλα, απέκτησε σημαντική εμπειρία στην τηλεόραση και αναδείχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυτάλαντα νέα πρόσωπα στο χώρο. Ακόμη, έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα ενισχύοντας σημαντικά τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ αποκτά νέα υπέροχη γεύση…σύντομα!».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.