Η Ελ ΜακΦέρσον επιστρέφει...

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

elle_macpherson_1828455b.jpgΕπιστρέφει στην ηθοποιία το πασίγνωστο μοντέλο Ελ ΜακΦέρσον συμμετέχοντας τηλεοπτική σειρά "Beautiful Life", της οποίας η πλοκή αναφέρεται στη ζωή των μοντέλων, όταν συγκατοικούν άντρες και γυναίκες συνάδελφοι σε ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη.

Η ΜακΦέρσον, που πρόσφατα έγινε το διαφημιστικό πρόσωπο των καλλυντικών Revlon την Κυριακή θα συμπληρώσει την 46η επέτειο των γενεθλίων της.

Η παραγωγή της νέας σειράς ανήκει στον Ashton Kutcher σύζυγο της ηθοποιού Demi Moore.

Όπως αναφέρει ο αυστραλιανός τύπος η ΜακΦέρσον θα υποδυθεί την Κλαούντια, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της Νο1 εταιρίας προώθησης μοντέλων στη Νέα Υόρκη, της Focus Models.

Στην σειρά θα συμμετάσχουν οι ηθοποιοί: Mischa Barton, Ben Hollingsworth, Sara Paxton, Ashley Madekwe και Nico Tortorella.

Ο ρόλος της Μακφέρσον, η οποία μεσουράνησε τη δεκαετία του '80 στις πασαρέλες, είναι κοντά στην πραγματική της ζωή.

Τη δεκαετία του 1990 άλλαξε πορεία, ακολουθώντας το δρόμο της ηθοποιίας και παίζοντας στις ταινίες "The Edge", "If Lucy Fell" και "Batman & Robin", ενώ είχε συμμετοχή και στην σειρά "Τα φιλαράκια".

Στα τέλη της δεκαετίας του ΄90, η καλλονή από την Αυστραλία άφησε για λίγο το Hollywood και ασχολήθηκε με την επιχείρησή της η οποία σχετιζόταν με προϊόντα που αφορούν την περιποίηση της γυναίκας καθώς και ημερολόγια και βίντεο γυμναστικής.

Σύμφωνα με τον αυστραλιανό τύπο η Έλ, που τώρα έχει έδρα της το Λονδίνο, φέρεται να σχετίζεται με τον Γκάϊ Ρίτσι, πρώην σύζυγο της Μαντόνα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.