Βίκυ Καγιά: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη…»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kagia_1117484b.jpgΤις πρώτες της δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, που την περίμεναν έξω από το θέατρο «Αλίκη», έκανε η Βίκυ Καγιά, ύστερα από τη συμφωνία της με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ». Το γνωστό μοντέλο υποστήριξε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει γίνει, ωστόσο δήλωσε πως είναι ιδιαιτέρως συγκινημένη που αναλαμβάνει το τιμόνι της ιστορικής εκπομπής. Παράλληλα, έκανε λόγο και για την τηλεοπτική κόντρα της με την «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τη βλέπει ανταγωνιστικά. «Δεν είμαι αντίπαλος με την Ελένη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παρακάτω τα σημαντικότερα σημεία από τα όσα είπε η Βίκυ Καγιά, αναλυτικά:

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Δεν είμαι σίγουρη πότε ξεκινάμε. Την προηγούμενη εβδομάδα με πήρανε τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν είμαι στον Αlpha ακόμη. Τους είπα ότι έχω φύγει και άρχισαν να γίνονται πιο εντατικές συζητήσεις. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα», είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια, ενώ ακολούθως έκανε λόγο για την απομάκρυνση του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Ζαρίφη, αλλά και για τους διαδόχους τους, Γιώργο Λιανό και Δέσποινα Καμπούρη:

«Περίμενα πως ο Νίκος και η Κατερίνα θα τελείωναν κανονικά τη σεζόν και θα ήταν άσεμνο από μέρους μου να ρωτήσω το κανάλι τι ακριβώς έχει γίνει. Τον Γιώργο και τη Δέσποινα τους βρίσκω πολύ γλυκούς. Μέσα σε μία νύχτα τα έχουν καταφέρει πολύ καλά και θα παραμείνουν στην εκπομπή. Θα είμαστε όλοι μαζί μία ομάδα. Ήδη συζητάμε νέες προσθήκες και νέες ιδέες».

Όσον αφορά την κριτική που δέχεται από τις διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, ανέφερε: «Η κριτική είναι αναπόφευκτη και έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Δεν είναι κακό να υπάρχουν γνώμες που διίστανται, γιατί μπορεί να ακούσεις πράγματα που δεν τα έχεις σκεφτεί, να δουλεύεις αντίστροφα το μυαλό σου και να διορθώνεσαι. Είμαι πολύ συγκινημένη, πάντως, γιατί δεν είναι απλά μία πρωινή εκπομπή, είναι μία ολόκληρη ιστορία».

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την κύρια ανταγωνίστριά της στην πρωινή ζώνη, Ελένη Μενεγάκη, τονίζοντας: «Αντίπαλος με την Ελένη Μενεγάκη δεν είμαι. Μας έχει στηρίξει όλους και είναι αστείο να πιστεύω ότι τώρα θα βγω να πάρω την πρωτιά της Ελένης. Στόχος μας είναι να ισορροπήσουμε αυτή την κατάσταση που έχει φτάσει σε μια λιμνάζουσα φάση - έχει ο Θεός μετά. Η Ελένη είναι η βασίλισσα του πρωινού και είναι στο θρόνο της τα τελευταία 13 χρόνια».

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Βίκυ Καγιά αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε δεχτεί πρόταση και από το Mega όπως ακουγόταν τον τελευταίο καιρό, ενώ, αναφορικά με τη διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε, είπε πως είναι για δύο χρόνια, αλλά ότι δεν αφορά αποκλειστικά την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ. ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!!!!!!!!!!!!

χριστινούλα
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.